Reklama

Reklama

Spirit volnost nadevše

(seriál)
  • USA Spirit: Riding Free
Trailer
USA, (2017–2019), 20 h 48 min (Minutáž: 24 min)

Série(8) / Epizódy(52)

Obsahy(1)

Lucky, odvážná dvanáctiletá dívka, se spřátelí s divokým mustangem a pojmenuje jej Spirit. Se svými nejlepšími kamarádkami Abigail a Pru a jejich koni po boku objevují svět naplněný nekonečnými jízdami a nikdy nekončící zábavou. Společně překračují své limity a objevují, co doopravdy znamená být svobodný. (TV Minimax)

Recenzie používateľa Krnac k tomuto seriálu (2)

Spirit volnost nadevše (2017) 

6,6/10 - vzhľadom na cieľovku (druhá pólka 7,3/10). Prerábka jednej s mojich prvých recenzií. Seriál sa točí okolo Lucky ktorá je jediná kto ,,skrotil" Spirita Jr. syna Spirita s filmu. Seriál určite nezačal dobre, prvé 3 série majú tak 1-2 zaujímavé časti a zvyšok nuda aj pre mladších. Trpela aj réžia aj animácia ktorá mi pár objektmi v prvej sérii pripomínala hry s okolo roku 2002. Obrat začal až prelomom 4. a 5. série kde začínate cítiť že sa to snaží reálne budovať dej, príbeh lepšie pracuje s príbehovými archami ktoré už nie sú záležitosť len pár dielov, poučné epizódy pre deti prestávajú vadiť, réžia sa zjavne vylepšila, animácia je v pohode. Začnete tu cítiť že to že sa seriál točí okolo Lucky je reálne dobrý nápad a reálne sa zaujímate čo sa stane ďalej. Samozrejme mimo tém pár arch a niekoľkých momentov sa seriál bohužiaľ nedostal na úroveň akú by si pôvodný film zaslúžil. ()

Série 4 (2018) (S04) 

Prakticky seriál sa oplatí začať pozerať od prvej série a potom skočiť rovno na túto 4. a zvyšok si potom doplniť, je tu pekne vidno a sa autorom konečne podarilo uchopiť vlastný príbeh a namiesto slimačieho budovania proste doňho hodiť prvky ktoré sú reálne zaujímavé a to myslím hlavne posledný dvojdiel nová rodina len je škoda že na rozbeh seriálu nadväzujúci na film Spirit neskrotný mustang bolo  treba 25 epizód ()

Reklama

Reklama