Reklama

Reklama

Mustang

  • Slovensko Spirit - neskrotný mustang (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Dobrodružstvo mladého mustanga, ktorý túži získať stratenú slobodu a vrátiť sa domov k svojmu stádu. Na odvážnej a napínavej ceste divočinou amerického pohraničia prežíva nezabudnuteľné priateľstvo s mladým hrdinským indiánom z kmeňa Lakotov, prekabáti neúnavnú skupinu vojakov a zamiluje sa do kobylky Rain. (TV JOJ)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (134)

JoVanGogh 

všetky recenzie používateľa

Veľmi kvitujem skutočnosť, že v tomto filme zvieratá nerozprávajú. Spirit je krásny príbeh o tom, ako nemožno skrotiť niečo, čo je zakorenené v prírode, nech je snaha akokoľvek veľká. Hlavná myšlienka je teda pekná ale to nepovažujem za až tak podstatné. Čo ma však absolútne ohromilo bola dokonalá animácia pohybov (najmä koní) prepracovaná do najmenšieo detailu. Na tomto filme je čo študovať. ()

Koda 

všetky recenzie používateľa

Spirit divoký hřebec je v mých top filmech z prostého důvodu - Hans Zimmer. Jako zkuste se zaposlouchat do té hudby hned od začátku... tak... už víte proč? To je prostě UNIKÁT!!! Je neuvěřitelné, jak Hans Zimmer dokáže z takové hudby udělat prostě světovou hudbu, která je obklopena nádechem koňských hřbetů a kapkou Vinnetou. Samozřejmě nesmím zapomenout na unikátní příběh který je netradiční v tom, že v animovaným filmu nemluví zvířata, tak jak to známe a i tak dokážeme zamáčknout slzu na konci filmu, u které díky té hudbě je to prostě neuvěřitelný doják. Už díky těm písničkám se umístil tento film k top 10 a rozhodně to měnit nehodlám! Je to drsný, je to napínavý, je to smutný ale zároveň začátek něčeho nového. V zásadě si myslím, že pokud jste tento film neviděli a i já, který moc koně nemusím, tak věřím, že tenhle film bez ohledu na to, že animované filmy jsou spíše pro děti, tak tenhle je pravý opak - je pro všechny! I pro koně, protože se tam prakticky jen řehtá. ()

Reklama

TheDarKnig 

všetky recenzie používateľa

pekny filmecek s peknym soudntrackem od Hansa Zimmera a prolozen skvelymi pisnickami, ktere nektere sceny dovadeji k dokonalosti. Nezlomna vule, krasna priroda a panovacni belosi.. Klasicky indiansky pribeh, co ho povysuje je velice zvlastni nemluveni zvirat, vzdy sem v nejake scene cekal, ze na sebe kone promluvi a nic.. ty obcasne Damonovy kecy tam nemuseli byt, stejne by to kazdy pochopil, taky trochu divny vizual, proste mi to nekdy prislo az smesne, ale jinak vse v poradku. nic nebrani v udeleni dobrych 4 ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

O jednom krásnom koníkovi, ktorého nebolo možné skrotiť. Jeho priateľstvo bolo možné získať iba jediným spôsobom - láskou a dobrým srdcom. Musím uznať, veľmi pekná rozprávočka z čias divokého amerického západu, ktorú si užijú hlavne menšie deti. Veď všetky deti majú radi kone, a tento snímok je nimi priam nabitý. Tiež príbeh je dostatočne pútavý na to, aby udržal pozornosť, dokonca niektoré momenty sú pomerne dosť napínavé. Veľká spokojnosť. 75/100 Videné v rámci - Project 52 Films by Woman. ()

helrohir 

všetky recenzie používateľa

Jeden z posledných klasicky animovaných filmov priniesol veľmi pekný príbeh o boji za slobodu. Skvelé animácie, krásna hudba aj filmové piesne spôsobili, že si ma tento animák získal veľmi rýchlo. Ako veľmi dobrý ťah tvorcov oceňujem to, že na rozdiel od väčšiny animákov sa tu zvieratá správajú naozaj ako zvieratá, čo znamená, že nerozprávajú, ale napriek tomu divák vďaka premyslenej animácie vždy vie, o čo práve hlavným "hrdinom" ide. 75%. ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (6)

  • Film mal mať pôvodne pokračovanie v podobe druhého filmu, v ktorom mal mať Spirit syna Tornada a dcéru Thunder. Film nakoniec nebol vydaný, pretože panovala neistota nad ziskovosťou filmu. (Krnac)
  • Písničky k filmu složil a nazpíval Bryan Adams, čeští diváci zpěv uslyší v podání Fredyho Bittnera, text z angličtiny do češtiny přeložil Petr Čejka. V originále můžeme slyšet písničky na konci filmu v titulcích. Jde o tyto songy: „Here I am“, „This Is Where I Belong“, „You Can't Take Me“, „Get Off My Back“, „Sound The Bugle“, „I Will Always Return“, „Don't Let Go“, „Brothers Under The Sun“. (mar48)

Reklama

Reklama