Reklama

Reklama

Katti Batti

  • India कट्टी बट्टी
Trailer

Videá (1)

Trailer

Recenzie (3)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Imran patrí medzi mojich obľúbencov, tak som rád, že som sa konečne k tomuto dostal. (Pozor, v nasledujúcom komente sa môže vyskytnúť nejaký náznak spoileru!) Čo sa príbehu týka, po troch štvrtinách bežnej (miestami fakt nezáživnej) romantickej drámy o rozchode, ľútosti a snahe získať naspäť stratenú Lásku prišiel ako z jasného neba zlom, ktorý razom zmenil celý pohľad na tento príbeh. A zrazu všetko dávalo zmysel, aj keď podľa mňa samotný vykonštruovaný rozchod v tejto situácii bol tiež na pováženie. Ako sa vraví: "Niekedy nás ľudia opúšťajú preto, lebo nám nechcú ublížiť. Ale neuvedomujú si, že svojou neprítomnosťou nám ubližujú zo všetkého najviac." Ale späť k filmu. Napriek tým výhradám ohľadom občasnej nezáživnosti toho neustáleho naháňania sa za stratenou Láskou to bolo celkom dobrým spôsobom oživené mnohými retrospektívnymi vsuvkami, vďaka ktorým sa dal napokon poskladať dokopy celý príbeh so všetkými okolnosťami. Posledná štvrtina už bolo obrovské sústo nepriazne osudu - a určite nie som sám, ktorý sa nevyhol slzám. Len škoda tej rozpačitosti vo viacerých momentoch príbehu, ktoré predchádzali záverečnej pointe (kvôli tomu jedna hviezda dole). Imran a Kangana boli skvelí, rovnako aj výborný soundtrack, ktorý sa naozaj podaril! ()

Andrea1717 

všetky recenzie používateľa

Romantický a smutný, osudová láska so smutným koncom. Spočiatku má film dosť pomalý nábeh, ale netreba sa dať odradiť, určite stojí za to. Kto rád tragickú romantiku typu Sanam teri kasam, tak toto sa mu určite bude páčiť. Piesne sú naozaj veľmi pekné a podarené a v závere sa určite slzám neubránite. ()

Reklama

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Čo ja viem. Asi normálne. Khan tradične v pohode a Ranaut kupodivu znesiteľná. Len je tam zbytočne veľa omáčky pri rozbiehaní. Jasne že je to účelové čo ukazuje koniec ale nemyslím si že to bolo chytené za správny koniec. Retrospektívy sú veľmi rušivé pretože základná línia prítomnosti vykazuje príliš veľa informácií k pomere k minulým spomienkám. Triešti sa to a postavy tak nemajú možnosť naplno zapôsobiť, alebo sa stať vyslovene sympatické. Niektoré vtipy vyšli, finále je podané aj napriek tlačeniu na pílu pomerne decentne. Ale neviem či by som sa k tomu dakedy vrátil druhý krát. ()

Reklama

Reklama