Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenzie (4)

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

V tomto prípade budem pri hodnotení mierny, pretože slashery veľmi nemusím, ale v rámci tohto minimálne zaujímavého žánru musím uznať, že sa tu jedná o celkom zábavný film. Navyše, pokiaľ Ázia vyprodukuje hocičo iné ako duchárinu, čo je viac ako sledovateľné, tak svoju spokojnosť zakrývať nebudem. Bloody Crayons je vlastne taká filipínska verzia na Vadí nevadí, ktorú si zahrá skupinka teenagerov na ostrove. Ich vzťahy sú však od začiatku mizerné kvôli nepodareným ľúbostným pletkám, takže akonáhle jedna z postáv počas hry padne mŕtva, podozrivý je úplne každý. A môže sa začať vzájomné obviňovanie a samozrejme vyvražďovanie. Úvodná tretina sa trochu zbytočne naťahuje, ale potom to klape až do konca. Gore je iba priemerné, no vďaka kvalitnej technickej stránke a dostatku akcie to aj napriek dlhšej stopáži dosť rýchlo odsýpa. Identita zabijaka je takmer až do konca skrytá. Síce, veľmi sa namáhať nemusel, keďže sa tí chudáci likvidovali medzi sebou. Z čoho logicky vyplýva, že treba ignorovať nulovú inteligenciu postáv, ako je už v slasheroch zvykom. Ako návratka k 90. rokom a starým dobrým Vreskotom či Tajomstvám minulého leta je to OK. ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Neuveriteľne ubíjajúci, zdĺhavý a vyčerpávajúci slasher, ktorý okrem solídnej vizuálnej stránky a pekných dievčat vlastne nič neponúkne. Postupne ma to nebavilo až tak, že keby sa tam zjavil mimozemšťan a umlátil zvyšné postavy penisom, tak by som asi aj tak už len bezvýrazne čakal na tie záverečné titulky. Carnifex má pravdu, takých by bolo... ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Prvá polovica hrôzostrašná nuda. Následne sa to síce rozbehne, no vyvražďovačka bez krvi, to ja ako komédia bez vtipu. Celkový dojem sa snaží zachrániť atmosféra, v kombinácii s pomerne zaujímavým mystery príbehom, no tak či onak, toto je veľká slabota. "Bloody Crayons" je Filipínska tuctová záležitosť, akých je na internete trilión. ()

Rathalos 

všetky recenzie používateľa

Nebol by to zly film,len ten takmer hodinovy nudny rozjazd bola hotova katastrofa,takmer som zaspal,ale potom,ked sa to rozbehne je to uz fakt dobre,az do konca je akcia v plnom prude,dam 4 hviezdicky,ale len s prizmurenim oci...:-) ()

Reklama

Reklama