Reklama

Reklama

Mutanti

(seriál)
  • Česko X-Men: Nová generace (viac)
Trailer 1
USA, (2017–2019), 21 h 1 min (Minutáž: 43–45 min)

Tvorcovia:

Matt Nix

Predloha:

Stan Lee (komiks), Jack Kirby (komiks)

Hrajú:

Emma Dumont, Jamie Chung, Stan Lee, Amy Acker, Natalie Alyn Lind, Stephen Moyer, Sean Teale, Coby Bell, Blair Redford, Jeff Daniel Phillips, Percy Hynes White (viac)
(ďalšie profesie)

Série(2) / Epizódy(29)

Obsahy(1)

Kate a Reed Struckerovci (Stephen Moyer, Amy Ackerová) tvorili obyčanú rodinu do chvíle, kým sa u detí neprejavili výnimočné nadľudské schopnosti. Namiesto toho, aby sa deti Lauren a Andy (Natalie Alyn Lindová, Percy Hynes White) stali hrdinmi, ocitnú sa aj s rodičmi na úteku a zrazu musia bojovať o holý život. Vláda totiž podobné kreatúry nemilosrdne likviduje. Všemocní X-Meni nie sú nikde nablízku, a tak Struckerovci hľadajú pomoc v komunite mutantov - štvancov na úteku, ktorí sa celý život skrývajú a denne bojujú o prežitie. Polaris (Emma Dumontová), Blink (Jamie Chungová), Eclipse (Sean Teale), Thunderbird (Blair Redford) a Stepfordské kukučky Esme, Sophie a Phoebe (Skyler Samuelsová) sa stanú ich poslednou nádejou na záchranu. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie používateľa Jaro.Krafcik k tomuto seriálu (2)

Season 1 (2017) (S01) 

Čakal som určite viac od seriálových xmenov. Mutanti celkom dobre obsadení ale tie epizódy viac menej nudili. Akcia bola len okrajovo. Na filmy sa to doťahovať nedá. Uvidíme aká bude druhá séria, ale už to asi z priemeru nevytiahne. Čo je veľká škoda. 3* ()

Season 2 (2018) (S02) 

Tak na druhu sériu sa treba pozerat s nadhľadom, čakal som určite viac, aj keď prva séria bola asi menej akčnejšia ale o to lepšia, rovnako ale musím hodnotiť aj druhú. Lebo, záverečné epizódy to trochu vytiahli z tej nudy ktorá sprevádzala skoro polovicu seriálu a ano tvorcovia to natiahli až na 16 epizód. Čo je na taký seriál veľmi veľa. Som uz rad že mám seriálových xmenov za sebou. Snáď budú noví filmoví mutanti lepší. 3* ()

Reklama

Reklama