Reklama

Reklama

V šestnástich rokoch nie je vôbec ľahké uvedomiť si a priznať, že ste gay a o nejakom priznaniu sa svojmu okoliu ani nehovoriac. Simon Spier (Nick Robinson) začne cez e-mail flirtovať s neznámym spolužiakom, ktorý vystupuje pod nickom Blue. Keď sa nešťastnou náhodou ich korešpondencia dostane do neželaných rúk, hrozí im odhalenie. Simona totiž začne vydierať jeho trochu čudný, ale inak neuveriteľne sebaistý spolužiak Martin (Logan Miller). Ten po ňom chce, aby mu Simon zariadil rande s jeho krásnou kamarátkou Abby (Alexandra Shipp). A pokiaľ mu to nevybaví tak sa jeho sexuálna orientácia stane verejnou záležitosťou. A čo je najhoršie, zverejní aj to, kto sa ukrýva pod nickom Blue. Simona tak zatlačí do kúta a ten musí nájsť spôsob ako sa z toho dostať von. (Cinemart SK)

(viac)

Videá (6)

Trailer 1

Recenzie (307)

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $17miliónovTržby USA $40,823,927 Tržby Celosvetovo $58,101,015▐ Jeden z mála normálnejších "stráviteľnejších" filmoch o teplošoch, kde z nich nerobia úplne nevinné obete, zbytočne necukrujú. Dejovo sa to hrá z otvorenou predstavivosťou diváka a ponúka v rôznych smeroch viac dejových alternatív. Dokonca to pritlačí aj na dramatickú notu. Prekvapia mladý neznámi herci na čele so sympatickou Alexandrou Shipp, známe tváre ako Josh Duhamel a Jennifer Garner skôr len do počtu. /60%/ ()

sochoking 

všetky recenzie používateľa

Absolútne som nečakal, že najlepšou coming of age záležitosťou, ktorú som kedy videl, bude gay vec! Hlavne ma dosť rozsekala dramatická časť filmu, ked' sa všetko prevalilo. Výborný je spôsob, akým je to celé natočené + budovanie a stupňovanie mystéria až po záverečné odhalenie. No mrda! P.S. No a bonus na konci: najväčší kokotek z The Walking Dead ako kolotočiar! Buhahaaaaaaa.... ()

Reklama

DwayneJohnson 

všetky recenzie používateľa

Ve finále průměrná věc. Střídá to sice lepší okamžiky s horšími, ale výsledek je vlastně stejný. Chvíli jsem uvažoval i o čtyřce, ale typicky americký závěr a mně velmi nesympatická Katherine Langford, která mě budí ze sna ještě ze 13 Důvodu proč, to srazili přesně tak nějak mezi. Myslím, že naprosto zaslouženě. ()

TomX2 

všetky recenzie používateľa

Skvelý soundtrack a výborné herecké výkony. Dva veľmi dôležité faktory, bez ktorých by film vôbec nefungoval a pôsobil by strašne pateticky. Našťastie to však natočili schopní filmári a zahrali si v tom dobrí herci, takže aj keď som postrádal akési silnejšie emócie, silnejšie vibrácie a jednoducho silnejšiu výpoveď, nejakého veľkého emocionálneho diela som sa síce nedočkal, ale zato som sa pre zmenu príjemne bavil. Pekný feel good príbeh, ktorý nikoho nepohorší. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Keď sa nad tým tak zamyslím, je jasné, prečo ma to výraznejšie neoslovilo. Podľa môjho názoru ide totiž o dosť vekovo vyprofilovaný film, ktorý osloví predovšetkým všetkých teen. Ostatní môžu sem-tam nadvihovať obočie. LGBT spracované pohodovo, dobre sa na to pozerá, no nič hlbšie ani nič také, čo by malo dlhšie utkvieť v pamäti. Priemer. 60/100 ()

Galéria (74)

Zaujímavosti (22)

  • Celosvětová premiéra proběhla 27. února 2018 na Mardi Gras FF v Sydney. (Varan)
  • Na stene Simonovej (Nick Robinson) izby môžeme vidieť slová "hour to hour note to note". Jedná sa o odkaz na knižnú predlohu, v ktorej Simon používa e-mailovú adresu hourtohour.notetonote@gmail.com. Vo filme používa adresu frommywindow1@gmail.com. (Astonko)
  • Simon (Nick Robinson) ve filmu používá pro své e-maily text z písně „The Waterloo Sunset“ od The Kinks. (griph)

Súvisiace novinky

Disney zavřelo první divizi Foxů

Disney zavřelo první divizi Foxů

22.03.2019

Uběhl necelý den od oficiálního dokončení fúze mezi studii Disney a 20th Century Fox a slavný myšák už se rozhodl učinit první zásadní krok v rámci nově nabyté moci. Zrušil filmovou divizi Fox 2000.… (viac)

Reklama

Reklama