Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jackie Fletcherová (Natalia Livingston) je realitnou maklérkou, má dve deti - šestnásťročnú Isabel (Brooke Butler) a so svojím novým manželom Mattom (David Chokachi) trojročného Tommyho. Všetci štyria žijú v jednej domácnosti, rodina je šťastná, akurát Isabel nemusí svojho brata Tommyho. Keď si Isabel nájde chlapca Jeremyho, situácia sa zmení. Jej postoj k rodine sa zlepší a začne brať malého Tommyho na detské ihrisko, kde si spolu vždy užijú veľa zábavy. Jedného dňa sa však Tommy stratí. Rodičia si myslia, že sa mu Isabel nevenovala, ale ona ho len na chvíľku spustila z očí, keď vyťahovala obed z tašky. Celá rodina aj polícia po ňom pátrajú. Isabel hľadá Tommyho so svojimi kamarátmi cez sociálne siete. Vypátrajú všetkých, ktorí boli na ihrisku vďaka GPS fotiek a príspevkov. Rodina zdieľa fotografie Tommyho cez Twitter, kde ľudia komentujú ich príspevky. V poštovej schránke dostanú Tommyho opičku a na obálke je nápis "Nenechávajte zadné dvere otvorené" – rovnaký komentár napísal akýsi užívateľ k ich príspevku. Isabel ide do miestneho detského klubu, kde nájde chlapca z ihriska a spomenie si na jeho matku. Chlapcova opatrovateľka jej však oznámi, že jeho matka zomrela pred dlhou dobou. Isabel povie polícii, že ho musela uniesť ona. Jeremy zoženie všetky fotografie z ihriska a na nich nájdu ženu, ktorá Tommyho uniesla. Matt zrazu zistí, že túto ženu veľmi dobre pozná! (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (10)

misterz 

všetky recenzie používateľa

Tento námet takmer vždy dokáže zaujať, no v tomto prípade ide iba o akýsi pokus, ktorý žiaľ nevyšiel - otravné, zúfalo predvídateľné, finálne rozuzlenie skoro až trápne... Jediné čo ako tak pobavilo boli herci a myšlienka o sociálnych sieťach. Podpriemer. 40/100 ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Ma to take plane hodnotenie lebo ludia su uz zmlsani .... napokon su tam aj dolezite veci - 4. ludia ziju spolu v jednej domacnosti /nejake tievztahovky nikdy nezaskodia, napokon reziser prisne dodrzuje, ze prevladaju obycajne dalogy, to mam rad/, akasi holka sa vydala doviedla domov svojho manzela .. .to je tak, cim viac clenov v domacnosti tym menej priestoru pre kazdeho zejo. Dozvedel som sa ze sa chodia kamsi hrat, ani slovo o tom, zeby riesili svoj domov alebo byt ..... nastupuju socialne siete - asponze to nebol Assbook, teda pardon, Xichtbuk, potom este akysi rozvod ...... proste susny priemerny namet na film, ovsem nic vynimocne ze jo .... 50 % ()

Martin29 

všetky recenzie používateľa

Ten konec to hodně pokazil. Jako nezlobte se na mě chápu, že se jí (únoskyni) pokazila realita, když jí někdo umřel,ale panebože vždyť o té rodině ví první poslední to neví jak vypadá jeho dcera. Nemluvím o tom, že snad ví (jako matka) , že jí zemřela dcera a naráz se někdo představí jako ona a ona tomu jako fakt věří. Další blbost je to s tím úmrtím takže ženská píše na fb a twitter zprávy každou chvíli, ale zavolat do nemocnice jak se má její matka, která umírá ji nenapadne. Jinak v rámci žánru nadprůměrný thriller určitě lepší než sračka Claire In The Motion kde pro změnu ženská hledala manžela. ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama