Reklama

Reklama

Všetko najhoršie

  • Česko Všechno nejhorší (viac)
Trailer 1

Ako by sa vám páčilo uviaznuť v časovej slučke, kde by ste prežívali ten istý deň, stále dokola? A práve na svoje narodeniny? A ako by sa vám páčilo, keby vás na jeho konci zakaždým niekto zabil? Pritom, keď sa vysokoškoláčka Tree prebudila, bolo všetko normálne. Hoci, otvoriť oči v posteli cudzieho chlapca, ktorý na vás vydesene zíza, a vôbec nič si nepamätať, to úplne bežné nie je. Lenže Tree je tak trochu neposlušné dievča, ktoré sa s ničím a nikým nepára, a podobné veci sa jej stávajú celkom bežne. A zajtra to bude asi podobné, pretože Tree má dnes narodeniny a večer sa chystá trochu žúrovať. Plány a krčnú tepnu jej však pretne indivíduum s maskou. Keď sa Tree prebudí, nie je ani v nemocnici, ani na onom svete, ale v rovnakej cudzej posteli rovnakého cudzieho chlapca. Že by to bol len zlý sen? To sotva, zvlášť keď sa to, čo sa v ňom odohralo, až príliš podobá prežívanej realite. S ďalším prebudením už Tree začína byť jasné, že sa ocitla v nočnej more, ktorá neskončí, kým neodhalí identitu vraha s maskou. A tak sa stáva vyšetrovateľkou vlastnej vraždy, ktorá má oproti vrahovi jednu veľkú výhodu – vie, čo sa stane v každej nasledujúcej minúte, a môže sa na to pripraviť. Doterajším správaním si však zarobila na peknú hŕstku nepriateľov a pod maskou zabijaka sa môže skrývať ktorýkoľvek z nich. Tree si navyše nikdy nemôže byť istá tým, že ďalšiu smrť prežije. (Cinemart SK)

(viac)

Videá (8)

Trailer 1

Recenzie (455)

Tom Hardy 

všetky recenzie používateľa

I když to časovou smyčku zdaleka nevyužilo s takovou grácií, jakou mohlo a ve finále (respektive předfinále) je až trochu moc cukrové vaty, ke zbytku jako fanoušek slasherů a "Na hromnice o den více konceptu" nemůžu mít skoro výhrady. A velké plusové body za překvapivě dobře promyšlenou pointu, přidanou hodnotu s trvalými následky (to je myslím v rámci subžánru novinka) a pro neskutečně dobrou Jessicu Rothe, která hraje o dvě třídy výše, než od ní dané téma vyžaduje. 70% ()

POMO 

všetky recenzie používateľa

Úspěch tohoto teen rádoby-slasheru nechápu. Zpočátku zajímavý námět s opakováním dne, do kterého se hrdinka probouzí a ve kterém je opakovaně zavražděna, je rozvinutý do repetitivní banality bez potřebné gradace a s jakože překvapením, které ji vůbec nikam neposune. Velice slabou třetí hvězdu dávám pouze za obrázkovou tvářičku Jessicy Rothe. ()

Reklama

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Iritujúca kravina s dávno prevareným konceptom, pri ktorej pozeraní mi bolo asi tak trápne ako pri čítaní komentáru ZlobivéhoFénixe o tom, jak jsou horory letos úspěšné... No ohromně, až ma z toho asi odjebe! Ale možno som už na toto všetko mentálne starý a neochotný privierať oči nad zomierajúcim žánrom a novorodeneckými komentármi. Ledva za dva. ()

sniper18 

všetky recenzie používateľa

V posledných mesiacoch sa hororovým komédiám až prekvapivo darí, Happy death day navyše využíva atraktívny námet opakovania toho istého dňa, ale teda v tomto prípade s výsledkom moc spokojný nie som. Už úvodná fáza nepôsobí moc dobrým dojkom, hlavná hrdinka si ma moc nezískala a hlavne potom, keď jej ani na druhý deň moc nedochádzalo, že sa opäť opakuje to isté a udalosti jej opakujúceho dňa mi teda vôbec neprišli akýmkoľvek spôsobom atraktívne. Pri filmoch s touto tématikou sa tvorcovia vždy snažili, aby to bolo dostatočne nápadité a zábavné, aby ich opakovanie a čiastočné obmeňovanie diváka neomrzelo, ale tu o tom nemôže byť ani reči. Toto je len zúfalo obyčajné a nenápadité. Aspoň trochu to zachraňuje taká svieža atmosféra a pár trochu lepších sekvencií, napríklad sledovanie podozrivých, ale je toho veľmi málo a tak je to dlhší čas aj celkom nuda. Ale aspoň po tej hodine sa to celkom vylepší, dej sa začne uberať trochu iným a lepším smerom, než som pôvodne čakal, hlavne vďaka odhaleniu samotného vraha a tak tá posledná tretina ma už trochu bavila a čiastočne zachraňuje dojem z filmu, ale aj tak to nie je nič, čo by sa dalo pochváliť. Obsadenie je rozhodne sklamaním, síce nemôžem povedať, že by mi niekto skutočne vadil, ale nenájde sa tu ani jediná postava, ktorá by mi prišla zaujímavejšia, alebo výraznejšie sympatická. Po hororovej stránke nanešťastie tiež nie je o čo stáť, atmosféra a napätie sú nulové, no ani o vraždách sa tu moc hovoriť nedá, skoro všetky sú mimo záber a tých pár viditeľných nemá čím zaujať. Ale aspoň výbuch automobilu vyzerá celkom dobre. A humor je na tom rovnako, nie je tu nič, čo by stálo za pousmiatie. Inak režijne to nie je najhoršie, vizuál je bez problémov a aj tou sviežou atmosférou mi to vyhovovalo, ale tým to končí. Takže pre mňa je Happy death day určite sklamaním, na ten slabý priemer to vďaka technickej stránke a lepšej poslednej tretine vytiahnem, ale inak mi to príde ako strata času. 50% ()

Omnibus 

všetky recenzie používateľa

"Na Hromnice bobra více! Bobr ale nevykoukne, jen s déjà vu se to sfoukne." Ach jo. Zatímco psavý a hravý Gilmour93 si užíval se svištěm Billa Murrayho dosytosti, já jsem na kolejích čekal na bobra marně. Dtto na nějaká ta college kůzlata. Takže sorry, nikoli čtyři vraždy (zde konkrétně šestnáct), ale Tři hvězdy stačí, drahoušku! Ačkoli, nebýt náčelník takový ptakopysk, mohl bych udělit sedm hvězd z deseti možných, čili poctivých 70%. Zaslouženě, za pár romantických vychytávek (např. ve zvonici s oprátkou na krku), za vtipné hlášky, napětí, za prima lekačky, za prdící holku a vůbec za celou tu infantilní teen zábavu s nadhledem, u které jsem se spokojeně tlemil, jak nějaký opupínkovaný puboš. No a kdyby mě přizvali k psaní scénáře, mohlo v tom být ještě o pár gagů víc a dal bych tomu i 4 hvězdy :-)). ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (21)

  • V ději je přímo zmíněn film Na Hromnice o den více (1993), včetně jeho hlavního představitele Billa Murraye, čímž tvůrci vyjádřili poklonu tomuto snímku a zároveň tím přiznali zjevnou inspiraci. (Ryuuhei)

Súvisiace novinky

Vince Vaughn v těle mladé dívky

Vince Vaughn v těle mladé dívky

31.08.2019

Čas od času se začne chystat film, který má tak bizarní námět, že jej zkrátka nelze ignorovat. Zatím nepojmenovaný snímek od studia Blumhouse je přesně tím případem. Film bude vyprávět příběh… (viac)

Horor Všechno nejhorší se dočká pokračování

Horor Všechno nejhorší se dočká pokračování

27.09.2018

Společnosti Blumhouse a Universal Pictures oznámili pokračování k hororovému hitu loňského roku Všechno nejhorší. Do hlavní role se vrátí Jessica Rothe (La La Land), snímek tentokrát ponese v… (viac)

Reklama

Reklama