Reklama

Reklama

Power Rangers: Strážcovia vesmíru

  • Česko Power Rangers: Strážci vesmíru (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Nudný život pätice stredoškolákov sa obráti naruby v okamihu, keď objavia starú vesmírnu loď. Každý z nich vďaka tomu získa nejakú superschopnosť a stanú sa z nich Power Rangers – Strážcovia vesmíru. Oni jediní môžu zachrániť svoje malé mestečko i celú planétu pred inváziou mimozemskej civilizácie. Ale predtým musia prekonať množstvo osobných problémov a spojiť svoje sily, aby dokázali odvrátiť hrozbu skôr ako bude neskoro. (Forum Film SK)

(viac)

Videá (44)

Trailer 2

Recenzie (416)

silentname 

všetky recenzie používateľa

A je to tu. Jedno z mojich najväčších tohtoročných očakávaní je konečne tu. Nie je žiadnym tajomstvom, že som obrovským fanúšikom "Power Rangers" a ani trochu sa za to nehanbím. A na tento film som sa veľmi tešil. A spokojne môžem povedať, že sklamaný som neostal. V prvom rade musím pochváliť všetkých hercov, čo boli obsadení do rolí strážcov vesmíru. Myslím si, že všetci odviedli skvelú robotu a každému z nich som tú rolu uveril. Pôsobia ako tínedžeri maximálne uveriteľne, majú každý svoje problémy, svoje črty a to ich robí zaujímavými postavami. Rovnako Zordon je v tomto filme oveľa lepšie spracovaný a tiež má charakter. Plus sa o ňom v úvode filmu dozvieme niečo skutočne zaujímavé. Možno sa k tomu vyjadrím viac vo svojom detailnom názore v denníku, no tu poviem iba toľko, že to dáva na celú sériu úplne nový a unikátny pohľad. A podľa mňa je to vynikajúci nápad. Kostýmy sú skvelé a strážci vyzerajú v nich skutočne skvele. Ich zordy vyzerajú skvele a teší ma, že ich vidíme aj v jednotlivých bojoch. Neskombinujú sa okamžite dokopy na megazord. Ale áno, dôjde aj na to. A rovnako som veľmi spokojný, že je to film, ktorý sa viac sústredí na to, aby nám predstavil našich hrdinov, aby sme sa s nimi dokázali spojiť a film to podľa mňa zvláda skutočne skvele. A teší ma, že sa k morfovaniu dostaneme až v záverečnej časti filmu. A takisto, že môžeme vidieť aj ich emócie v kostýmoch, lebo ich helmy sa môžu zbaviť maskovania. A vidíme to všetko na ich tvárach oveľa lepšie. Film pôsobil na mňa veľmi uveriteľne, plný skvelých efektov a dobrej akcie. K tomuto sa môžem kedykoľvek vrátiť. Dokonca je tu aj jedno skvelé dvojité cameo pôvodných Kimberly a Tommyho. Ku koncu filmu si to skúste všimnúť. A áno, budeme tu mať aj legendárnu Power Rangers skladbu. Teraz ale trošku do mínusov. V prvom rade Rita v podaní Elizabeth Banks je v tomto filme tak neskutočne mimo všetkého, že sa škrabem na čele. Celý film je veľmi uveriteľný a upokojený, tak prečo nemohla byť aj ona serióznejším zloduchom. Miesto toho je neskutočne preafektovaná. A hoci je to miestami vtipné, občas by ma asi tešilo viac, keby sa viac pridala s celkovým tónom filmu. Plus, ako mnohí američania hovorili, product placement v tomto filme je absolútne scestný. Krispy Kreme tu určite veľa zarobili, aby mali takúto reklamu. My ich na Slovensku síce nemáme, ale to nevadí. Miestami to ozaj rušilo. A osobne, to sú moje jediné dva problémy. Inak som si film nadmieru užil a teším sa aj na pokračovania. Hodnotenie: B+ ()

Asia_Power 

všetky recenzie používateľa

Áááá choďte šeci do pyče :-D Power Rangers byl příšernej seriál, občas vyblili příšernej film a já to vždy těžce žrala. Takže zjištění, že nový Power Rangers jsou stejná sračka jako jejich předchůdci to byl přímo balsám na mou žlutou duši. Miluju ty jejich prázdný dialogy, miluju jak 3/4 filmu jsou o hovně, jsem nadšená, že na - morfujemééé - sem si musela počkat přes hodinu a půl a všechny postavy jsou na ránu. Tenhle sqost dělá čest svým předchůdcům a nehraje si na to co není - teda na dobrej film. Power Rangers se neberou vážně, jsou trapní, přiteplený a jejich nejlepší kámoš je robotek kterýho člověk začne nesnášet za 5 vteřin. A ta trapná záporačka....Celé moje dětství je zpátky a jak jsem měla tuhle sračku jménem Power Rangers vždy ráda, nemohu než nadšeně pochválit tvůrce, že je stále vše na pitchu. Nejlepší špatnej film tohohle roku nezklamal. PS : Jsem žlutej Ranger a tento film budu chránit před všema hejtrama i haterama jasný? Morfínujeme !! Ehm ... morfujeméééé ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Tak tvorcovia si vypožičali zo Stranger Things Montgomeryho, podobný hudobný motív, oblasť malomesta, teenagerov a relatívne podobnú zápletku, ale atmosféra je nakoniec celkom odlišná a je to na škodu veci. Chápem, že chceli vzdať hold aj brakovosti seriálu, ale keď je výsledkom infantilná zhovadilosť, tak je to nakoniec taktiež iba na škodu veci. Teenageri sú vybratí čisto podľa politicky korektného kľúča, pričom ak by tu vystupovalo iba 5 Afroameričanov alebo 5 Aziatov tak by mi to pripadalo prirodzenejšie. No a že sa nepodarilo takmer nič dokladá aj maskou zhovadená Elisabeth Banks, ešte horšie ako v Hunger Games. ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Vlastne ani neviem ako to hodnotiť. Raz ma to bavilo raz nie, niekedy mi to prišlo zaujímavé inokedy zas prehnané. Casting a príbeh fajn, celkom sa mi páčil tento zrod strážcov vesmíru, ale keď prišlo v závere na akciu, tak už mi to moc nesedelo s atmosférou, ktorú ponúkala prvá polka. Efekty ušli a hudba od Briana Tylera je fajn. 50% - 2* ()

Kudly4 

všetky recenzie používateľa

Jako malej jsem Strážce vesmíru moc nemusel, jelikož každej díl byl víceméně stejnej. Do filmu bych asi nikdy dobrovolně nešel, ale jelo to v televizi (bez reklam - nevypnul jsem to) a vydržel jsem až do konce a musím říct, že samozřejmě to je blbost s dětmi pro děti, ale celkem jsem se bavil, asi 2x jsem se zasmál a celkem to bylo dobře udělané. Čekal jsem mega sračku, ale vzhledem k mému překvapení se teď nestydím napálit 4*. Že by zelený strážce v druhém díle ? :o) ()

Galéria (300)

Zaujímavosti (8)

  • Natáčet se mělo původně začít v lednu 2016, ale bylo posunuto na 29. února ve Vancouveru. 28. května 2016 bylo natáčení dokončeno. V říjnu 2016 se některé scény dotáčeli. [Zdroj: Wikipedia.cz] (BMW12)
  • Medzi záverečnými titulkami sa nachádza ešte jedna scéna. (Johnny.ARN)
  • Celosvětová premiéra proběhla 22. března 2017 v Los Angeles. (Varan)

Súvisiace novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (viac)

Charlieho andílci kompletní?

Charlieho andílci kompletní?

02.07.2018

Remake Charlieho andílků je tutovka a film už v podstatě posledních pár měsíců jen završuje obsazování hlavních postav. Dříve oznámené herečky Kristen Stewart (Stmívání, Personal Shopper) a Lupitu… (viac)

Deadpool a ztracená ponorka

Deadpool a ztracená ponorka

17.06.2018

Už je to pár let, co se objevily zprávy, že Sam Raimi (Spider-Man, Stáhni mě do pekla) natočí mysteriózní film o Bermudském trojúhelníku. Nyní to vypadá, že se projekt konečně začal hýbat kupředu, do… (viac)

Strážci vesmíru to nevzdávají

Strážci vesmíru to nevzdávají

03.06.2018

Zatímco nedávný pokus o přenesení populární televizní série Power Rangers: Strážci vesmíru na velká plátna nedopadl nijak slavně, společnost Hasbro je zdá se připravena dát Strážcům vesmíru druhou… (viac)

Reklama

Reklama