Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osem mesiacov po záhadnej smrti syna, sa Mallory a Frank, vážne zdravotne zasiahnutý po autonehode, presťahujú do menšieho rodinného domu mimo mestskú civilizáciu, aby sa konečne vysporiadali s onou tragickou udalosťou. Keď sa už zdá, že by náročnú životnú etapu konečne mohli zvládnuť, všetko naberá opačný spád po nájdení malého mŕtveho chlapca od susedov. Totiž zanechať ho v lesnom kanáli vedľa cesty, bolo obrovskou chybou. Na vyriešenie tohto problému, však budú potrebovať pomoc niekoho, kto sa dokáže postaviť nebezpečnej entite... (*CARNIFEX*)

(viac)

Recenzie (2)

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Párik príde o syna, po autonehode je manžel navyše aj ochrnutý, a nech sa presťahujú hocikam, prenasleduje ich paranormálna aktivita. Takže keď začnú umierať ľudia, zavolajú si na pomoc parapsychologičku. Celkom dobrý duchársky kúsok o posadnutosti. Síce plynie dosť pomaly, ale neotravuje ani neunavuje. Najväčším plusom sú sympatickí herci. Nízky rozpočet však bolo cítiť, takže tvorcovia radšej neriskovali s predvádzaním duchov a radšej sa sústredili na buchot či pohybovanie predmetov. V závere to oživili... a nepokazili. Celkovo lepšie ako väčšina tých tohtoročných "zázrakov". ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Osem mesiacov po záhadnej smrti syna, sa Mallory a Frank, vážne zdravotne zasiahnutý po autonehode, presťahujú do menšieho rodinného domu mimo mestskú civilizáciu, aby sa konečne vysporiadali s onou tragickou udalosťou. Keď už sa zdá, že by náročnú, životnú etapu mohli konečne zvládnuť, po nájdení malého, mŕtveho chlapca od susedov, všetko naberá opačný spád. Zanechať ho totiž v lesnom kanály vedľa cesty, bolo obrovskou chybou. Na vyriešenie tohto problému, však budú potrebovať pomoc niekoho, kto sa dokáže postaviť nebezpečnej entite ... Prvá hodina neuveriteľne pomalá, nezáživná, nudná, až človek nadobúda dojem, či je toto vôbec aspoň dráma, lebo z pohľadu duchariny ako takej, je tento snímok absolútnym prepadákom. Človek dá po dlhej dobe šancu nejakej menej známej novinke, a hneď "trefa" do čierneho. To, že je to za pár korún "spackané", mi nijak mimoriadne nevadí. Nejedná sa totiž o nejaké "explo", "hixplo" či slasher, v ktorom by bolo zapotrebí, preukazovať mimoriadnu zručnosť v kvalitne prevedenom gore, no ducharina, ktorá nedokáže vyľakať, ba dokonca, čo i len minimálne sa zahrať s pocitmi diváka, to už je skoro tragédia. Tých snaživých, záverečných 10 minút mi po premárnenej hodine a pól, bolo šuma fuk. Skrátka, nemá zmysel chváliť niečo, čo sa nedokáže pochváliť samo. Pre mňa neoriginálne, nenápadité, hodné akurát vraždenia voľného času - 35% ()

Reklama

Reklama