Reklama

Reklama

Detektívi od Najsvätejšej Trojice: Modré tiene

(seriál)
  • Česko Modré stíny (viac)
Trailer

Epizódy(4)

Obsahy(1)

Nové štyri epizódy ďalšej minisérie Modré tiene nadväzujú na trilógiu Prípad pre exorcistu. Vyšetrovatelia sa tentokrát dostanú k prípadu zastreleného docenta, ktorého ráno nájde upratovačka mŕtveho priamo v jeho pracovni. Kriminalisti budú preverovať, či vražda nesúvisí s dlhodobou snahou obete o odvolanie univerzitného kvestora kvôli podozrivým machináciám pri rekonštrukcii historickej univerzitnej budovy. Tiež budú preverovať, čo dohnalo vraha, aby svoju obeť zneškodnil priamo na pôde univerzity. Pátranie po tom, kto všetko mal dôvod priať si smrť svojrázneho, ale čestného docenta, zavedie hrdinov oveľa ďalej, než by čakali. (RTVS)

(viac)

Recenzie používateľa dyfur k tomuto seriálu (5)

Episode 1 (2016) (E01) 

......opäť pomalý rozbeh - tempo,ale už som zvyknutý a....ok...... ()

Episode 2 (2016) (E02) 

....a objaví sa štb-ák.... a aj vydierač....nie v jednej osobe..... ()

Episode 3 (2016) (E03) 

.....Klára Melíšková - hodne nepresvedčivá -neviem či bol scenár slabý a ona len ho hrala alebo scenár dobrý a ona to nezvládla.....dľa mňa :podpriemerný scenár  úplne svojim výkonom pochovala....myslím tým úvodnu scénu .....ďalšia scéna súložiacej Kristíny /Tereza Ramba/ -ozaj trapáreň - ak už ste chceli nasilu dať do tejto detektívnej série sex - tak poprosím aj pri sexe trocha kultúry .....a ako policajtka je jelito -vidím zamaskovaného muža ako sa ku mne blíži a čakám až mi dá obuškom po hlave......a ako herečka - je pekná -ale hodne amatérska - teda aspoň v tejto svojej úlohe.....Martin Huba - možno je tam  slovenský prízvuk, ja ho nevnímam.... -a herecky mi príde hoodne dobrý... ()

Episode 4 (2016) (E04) 

......ten koniec ozaj vycucaný z prsta....motivácia vraha je logická ,ale jeho "finálne" jednanie nepravdepodobné a nedôveryhodné.....spravodlivosť naplnená len minimálne.....budem sa opakovať:tie záverečné časti série Detektívi od najsvätejšej trojice - NEJDÚ.....opakovane.... ()

Reklama

Reklama