Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slovenský národný tím odchádza vlakom na majstrovstvá sveta do Prahy. Vo vlaku sa objaví aj tréner českej reprezentácie Dolinek. Cenný talizman, ktorý si Slováci berú so sebou, sa na chvíľu stratí. A Luboš napokon zistí, že jeden z jeho hráčov je gay. Vo vlaku sa teda vezie materiál výbušnejší než ten najsilnejší dynamit. A už sa pomaly blíži k Prahe... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (10)

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

10 % pokles v porovnaní z predchádzajúcimi epizódami pretože odrazu majú Slováci navrch...Češi majú Hlinku, my Róberta Filca, Julka Šuplera a Vladimíra Vújteka, lebo nie sme nacisti. My sme nikdy neboli Protektorát...a povinná korektnosť, LGBT hráč a detailný záber na nápis Židenice, bezb toho by to nešlo. Bolo by to za tri, ale ako napísal Cheeter, najlepšia epizóda série tak 4*. Kto nezažíva pravidelné výjazdy fanúšikov hostí na zápasy (či už futbalové ale hokejové) niečo z toho nepochopí...#spartakbanik ()

Zaujímavosti (2)

  • Když má Hrouzek (Jiří Langmajer) na začátku epizody proslov na nádraží, tak je jedné z žen na vlasech vidět pohybující se stín mikrofonu. (Duoscop)

Reklama

Reklama