Reklama

Reklama

Recenzie (3)

Andrea1717 

všetky recenzie používateľa

Nádherný film pre bezhraničných romantikov. V tomto filme sa ešte stále uchovala tá stará dobrá bolly klasika, ktorá sa už z Bollywwodu vplyvom westernizácie nejako vytráca. Hudba skvelá a tanečne úžasné. Áno, samé superlatívy. Ale po dlhej dobe je to zase krásny beznádejne romantický film.... ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Tohle je opravdu jenom roztahaná romance klasického, telenovelovského stylu, kde je sice sem tam snaha o to, aby to bylo trochu temnější, ale snaha, která skutečně nevychází a je prostě úmorná. Ano, ty emoce se dostaví, ale místy je z vás prostě nutí. Tohle se mi nelíbilo a nesednul mi ani ten indický styl s písněmi, i když ty jsou zrovna povedené. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Waw, tak to som rozhodne nečakal, že po tom nevýraznom a trochu teatrálnom začiatku sa z toho vykľuje takáto kvalitná romantická dráma. Začalo to ako obyčajný romantický príbeh, zápletka vyznievala dosť prvoplánovo, no potom prišiel v podstate očakávaný zlom príbehu, od ktorého sa začala odvíjať tá kvalitnejšia polovica celého filmu (tá prvá bola fakt tak trochu tuctová). Páčil sa mi veľmi ten emočný rozmer a aj to, akú dôležitú rolu dokážu hrať nevyjadrené slová. Nechýbal tomu ani typický bollywoodsky temperament, ale aj poetickosť, ktorá tomu dodal ešte väčšie emočné vypätie. Veľmi dobre zvládnuté vyvrcholenie zápletky! 4* ()

Reklama

Reklama