Reklama

Reklama

Recenzie (3)

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Tohle je opravdu jenom roztahaná romance klasického, telenovelovského stylu, kde je sice sem tam snaha o to, aby to bylo trochu temnější, ale snaha, která skutečně nevychází a je prostě úmorná. Ano, ty emoce se dostaví, ale místy je z vás prostě nutí. Tohle se mi nelíbilo a nesednul mi ani ten indický styl s písněmi, i když ty jsou zrovna povedené. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Waw, tak to som rozhodne nečakal, že po tom nevýraznom a trochu teatrálnom začiatku sa z toho vykľuje takáto kvalitná romantická dráma. Začalo to ako obyčajný romantický príbeh, zápletka vyznievala dosť prvoplánovo, no potom prišiel v podstate očakávaný zlom príbehu, od ktorého sa začala odvíjať tá kvalitnejšia polovica celého filmu (tá prvá bola fakt tak trochu tuctová). Páčil sa mi veľmi ten emočný rozmer a aj to, akú dôležitú rolu dokážu hrať nevyjadrené slová. Nechýbal tomu ani typický bollywoodsky temperament, ale aj poetickosť, ktorá tomu dodal ešte väčšie emočné vypätie. Veľmi dobre zvládnuté vyvrcholenie zápletky! 4* ()

Andrea1717 

všetky recenzie používateľa

Nádherný film pre bezhraničných romantikov. V tomto filme sa ešte stále uchovala tá stará dobrá bolly klasika, ktorá sa už z Bollywwodu vplyvom westernizácie nejako vytráca. Hudba skvelá a tanečne úžasné. Áno, samé superlatívy. Ale po dlhej dobe je to zase krásny beznádejne romantický film.... ()

Reklama

Reklama