Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vitajte v Kehoe, v luxusnom lyžiarskom stredisku, kde sa teplota drží na -10 °C. Polícia tu nemá toho veľa na práci – až kým vodičovi snežného pluhu Nelsovi Coxmanovi (Liam Neeson) nezavraždia syna. Stane sa tak na objednávku drogového bossa menom Viking (Tom Bateman). Smútok sa postupne mení na hnev a Nels nedokáže myslieť na nič iné, len na pomstu. Vyzbrojený ťažkou technikou a vedomosťami z detektívnych románov začne po jednom likvidovať členov kartelu. A sneh na svahoch okolo mesta postupne mení svoju farbu zo žiarivo bielej na krvavo červenú… (Forum Film SK)

(viac)

Videá (13)

Trailer 3

Recenzie (353)

Enšpígl 

všetky recenzie používateľa

Řidič nesmí kličkovat na dálnici, zastavovat o jinej vůz, o zeď, o strom, troubit na slečny, pouštět volant, věnovat se stopařce, brzdit při smyku, překážet rychlejším, nadávat chodcům, zapomenout klíče od vozu ve voze, kouřit u pumpy, přejet šéfovi psa a vůbec … můžeš mi věřit, když ti tady povídám, řidič ten tvrdý chleba má. Liam Neeson pojal tu písničku od Ládi Vodičky po svým, přírodním i fyzikálním zákonům navzdory, ale ...alespoň teď i my na csfd víme, že řidič tvrdej chleba má. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $60miliónovTržby USA $32,138,862Tržby Celosvetovo $76,419,755Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,979,224Tržby za predaj DVD v USA $2,347,792║ Liam Neeson je v takejto polohe už toľko krát vyvarený či prevarený, že už nemá čo ponúknuť, aj keď režisér sa snaží byť pri likvidovaných osobách veľmi originálne informatívny. Takže len taká všednejšia jednohubka. /60%/ ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"Nevím, z jakýho iglů jsi vylezl, ale je čas zalízt zpátky." Souboj sněžnýho pluhu s mafií je skvělej film. Jeho remake by byl taky, kdyby to nebyl jenom remake. Prostě opakovanej vtip není vtipem a natočit tentýž film znovu je jako zamotávat mrtvý mafiány do pletiva a házet je do vody. No to asi nebyl nejlepší příklad. Prostě se tady nemluví norsky, ale americky a jinak je to stejný. Vlastně není. V Norsku tam určitě nepobíhalo tolik indiánů. takže kdo neviděl originál, tak by se mohl celkem pobavit. Mě to spíš nudilo. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Nórsko-dánsko-švédsky originál z r. 2014 som nevidel, ale remake (od rovnakého režiséra, akurát premiestnený do iného zemepisného pásma, čiže napr. srbskú mafiu nahradila indiánska) ma bavil. Je zábavný a pritom nejde o komédiu. Snáď každá piata scéna sa skončila úplne inak, než som čakal. To je osviežujúce. Na ešte vyšší level to vyťahujú postavy resp. skupiny postáv, z nich každá má inú motiváciu a je sranda sledovať, ako dochádza k vzájomným treniciam, ktoré sa nekončia pekne, lebo vo svete gangstrov sa tak máločo končí. Solídny Liam Neeson je napokon ešte tým najmenej zaujímavým na celom filme. Potešil ma dokonca aj William Forsythe; fakt dobrá postava. K Indiánom poviem jediné: nejako takto si predstavujem sfilmované Skalpy (vrátane Toma Jacksona v úlohe Rudé vrány). Trochu mi vadilo neuspokojivé zakončenie príbehov mnohých postáv (syn, bodyguard, mafiánova bývalá, hrdinova manželka, policajti), solídna, ale nevýnimočne natočená prestrelka a trošku hmlistá, hoci dozaista pôvabná koncovka. Naopak, kladne hodnotím silné ženské charaktery (Emmy Rossum, Laura Dern, Julia Jones). ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Chápem tomu správne, že si Hans Petter Moland spravil prerábku vlastného filmu, len preto, lebo Amíci sú fajnový kukať na filmy s titulkami ? Očividne to tak je, ale čo už. Plánoval som na Mrazivú pomstu vyraziť do kina, ale nakoniec sa mi to nejako nepodarilo a vlastne som aj celkom rád, pretože ma to moc nebavilo. Ukážky vyzerali super, Neesonovi akčné filmu idú a názov filmu bol skutočne mrazivý. No výsledok je pre mňa tiež celkom mrazivý. Po pár minútach som s toho studeného vzduchu celkom vytriezvel. Na akčný film je tam málo akcie, na komédiu je tam málo humoru, na drámu to nemá žiadny nábeh okrem toho, že mu zabijú syna a na thriller to ma slabú atmosféru a zlodochov, ktorí sú dokonca ešte aj celkom nezáživný. Neviem čo to chcelo byť, ale ako celok je divné. Dúfam, že sa na ďalšej akčnej spolupráci bude s Neesonom podieľať znova Jaume Collet-Serra. 60% - 3* ()

Galéria (54)

Zaujímavosti (12)

  • V New Yorku zrušili slavnostní premiéru na červeném koberci kvůli rasistické kauze britského herce Liama Neesona, který má ve snímku hlavní roli. Herec se v rozhovoru pro The Independent přiznal, že kdysi chtěl zabít černocha poté, co muž tmavé pleti znásilnil jemu blízkou osobu. Reportéři se o zrušení premiéry dozvěděli dvě hodiny před jejím oficiálním začátkem. Tato kauza měla také dopad na finanční stránku filmu v USA, kde si film po prvním víkendu promítání odnesl jen 10,8 milionů amerických dolarů. (Waltz)
  • Natáčení začalo v březnu 2017, natáčelo se v Kanadě v provinciích Britská Kolumbie a Alberta. (Varan)

Reklama

Reklama