Reklama

Reklama

Království zombie

(seriál)
Trailer 1

VOD (1)

Série(2) / Epizódy(12)

Obsahy(1)

Královstvím se šíří podivné zvěsti o nemocném králi a korunní princ se stává jedinou nadějí lidu v boji proti záhadné chorobě, která zemi pomalu zachvacuje. (Netflix)

Recenzie používateľa Flopik k tomuto seriálu (2)

Království zombie (2019) 

Ale pozrime sa čo Kórea zase predviedla, v poslednej dobe majú na tie zombie filmy v tomto prípade seriály šťastie. Začiatok bol naozaj pomalý , prvé 2 časti sa to všetko len pomaly rozbiehalo, predstavovalo postavy a pomaly odkrývalo čo príde.No a prišla tretia časť a prišlo to načo sme sa tak tešili.Zombie sú skvelí a využití parádne.Akcia nechýba, sekanie nakazených tak isto nie .Postavy sympatické a keď si zvyknete na ten jazyk budete sa baviť. Posledný diel skôr príbehový ale krásne pripravil pokračovanie.Ja sa teším no a soundtracky skvelé.Tak isto chcem pochváliť aj prostredie pretože je to natočené krásne.Tak za mňa druhá séria prekonala prvú ,máme tu poriadnu zombie režbu a to nie len vo finále ale počas celej série. A do toho celého intrigy ktoré sú rovnako zaujímavé.Postavy výborné, dokonca potešili aj emotívne časti. Kingdeom kraľuje zombie seriálom a 6 častí je tak nabitých že po dopozeraní nutne potrebujem ďalšiu a to čo najskôr ()

Série 2 (2020) (S02) 

Tak za mňa druhá séria prekonala prvú ,máme tu poriadnu zombie režbu a to nie len vo finále ale počas celej série. A do toho celého intrigy ktoré sú rovnako zaujímavé.Postavy výborné, dokonca potešili aj emotívne časti. Kingdeom kraľuje zombie seriálom a 6 častí je tak nabitých že po dopozeraní nutne potrebujem ďalšiu a to čo najskôr. ()

Reklama

Reklama