Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdeptaný bankový úradník Arvid sa stane hrdinom, keď takmer omylom zneškodní lupiča. Naivný muž, ktorého práve opustila milenka Hanne naletí však podvodníčke Astrid, ktorá sa mu predstaví ako manželka uväzneného zločinca, a chce jej pomôcť. Prehovorí svojho brata Haralda, skúseného kriminálnika, aby mu pri tom pomohol. Spolu s troma Haraldovými podriadenými potom rafinovane prepadnú pancierové auto s peniazmi a neskôr oslobodia lupiča z väzenia. Pôvodný zámer sa však neskúsenému Arvidovi rýchlo vymkne spod kontroly a muž sa ocitne uprostred výbuchov a prestreliek, pri ktorých sú početné obete. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (166)

Soweek 

všetky recenzie používateľa

Ze začátku vůbec nevíte o co jde a s přibívajícíma minutama hodnocení roste a roste, hlášek přibývá a pribývá, drsné okamžiky stoupají geometrickou řadou......V některých chvílích jsem měl doopravdy pocit, že koukám na novodobé Pulp fiction:-) Některé situace jsou tu prostě až legendární! Je to ale slabších 5(absence kvalitního soundtracku a trochu pomalejší rozjezd) ()

swamp 

všetky recenzie používateľa

Všude jsem četl, že se mám těšit na brutálním humorem nabitou komedii..a ono nic. Teda prvních dvacet minut nic..ale pak to přišlo! :) Je opravdu morbidní smát se z plna hrdla tomu, že někoho zastřelí..stydím se..přesto si stojím za svým! Nebýt již zmiňovaného pomalejšího začátku, tak by hvězdiček bylo pět. ()

Reklama

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Videl som to keď som mal dvanásť. Vtedy som tomu moc nerozumel. Z odstupom času a v súčasnosti ale musím konštatovať, že sa jedná o žánrovú chuťovku. Je plná čierneho humoru, skvelých postáv a množstva situácií, kedy sa pokazí to, čo sa pokaziť môže. V zásade taký odľahčený Pusher. Hoci bez tých drog. Koniec to hrá trošku na biblickú nôtu, ale vzhľadom na to, že jedná z ústredných hudobných tém bol kresťanský chór mi to neprišlo ako päsť na oko, skôr ako príjemná vsuvka a vtip, ktorý sa budoval celým príbehom. Vo veľa ohľadoch to najlepšie čo Jensen napísal. V podobnom štýle sa nesú aj jeho najlepšie diela. Za mňa obrovská spokojnosť. ()

klukluka 

všetky recenzie používateľa

Mám rád dánskou kinematografii, ale vždycky se všechno nepovede. Z počátku jsem to měl tendenci brát vážně, dost dlouho mi trvalo, než jsem konečně pochopil, že to má být hlavně řachanda. Smích ze mě sice občas vyloudili, ale bránici tedy žádná újma rozhodně nehrozila. Zábavu obstarával personál restaurace, přitom to bylo takový neslaný, nemastný... ()

BuryGol 

všetky recenzie používateľa

Dánská Ritchieovka. Po trochu utahanym začátků to nabralo rychlost a já se královsky bavil. Dostat týpka do krimu, přepadnout dodávku s prachama, vytáhnout týpka z krimu, zabíjet lidi co se přimotaj, za zadkem jugoslávská mafie, a na konci Anďěl a Ďábel, kteří si nejsou jistý koho vzít kam. Bavil jsem se celej film, tenhle snímek můžu s klidem doporučit. Za plnej počet to sice neni, ale tohle se Dánům povedlo víc než Carlsberg! ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama