Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdeptaný bankový úradník Arvid sa stane hrdinom, keď takmer omylom zneškodní lupiča. Naivný muž, ktorého práve opustila milenka Hanne naletí však podvodníčke Astrid, ktorá sa mu predstaví ako manželka uväzneného zločinca, a chce jej pomôcť. Prehovorí svojho brata Haralda, skúseného kriminálnika, aby mu pri tom pomohol. Spolu s troma Haraldovými podriadenými potom rafinovane prepadnú pancierové auto s peniazmi a neskôr oslobodia lupiča z väzenia. Pôvodný zámer sa však neskúsenému Arvidovi rýchlo vymkne spod kontroly a muž sa ocitne uprostred výbuchov a prestreliek, pri ktorých sú početné obete. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (166)

3DD!3 

všetky recenzie používateľa

Černá komedie o dobrých úmyslech. Jensen se výžívá v absurdních situacích a nečekaných dějových zákrutech. Příběh o dvou braších, co dělají dobré věci, aby pomohli lidem, korunovaný metafyzickou koncovkou, která by dnes protrhla kontroverzní barometr je rozhodně originální. Olsenova naturalistická akce s brutální závěrečnou přestřelkou pak udělá radost každému fandovi žánru. Skvělé hlášky. "...ale ona ti vzala televizi a krást se nemá." ()

YURAyura 

všetky recenzie používateľa

8/10 Nebyt toho konce, co to cele podivne prevratil z dosavadni zbesile jizdy do relativizujiciho transcendentna, vubec bych nevahal nad plnym poctem. Kdo to nepochopitelne srovnava s BS musi byt asi uplne na hlavu, protoze toto je tak o 3 tridy nad BS - zapletkou, nasazenim, akci, humorem - jedine do chybi je dabelsky Dafoe, ale zase je tu bourak Kim a Slavko, ktery bohuzel dostal dost malo prostoru ()

Reklama

manonfire 

všetky recenzie používateľa

Zatím nejslabší Jensenovka. Když si vzpomenu na brilantní Řezníky či Adamova jablka, tohle je jen hloupé. Slepenec nosných zápletek a motivů hlavních hrdinů je zhovadilost sama a aspoň trošičku logické vzorce chování zde ustupují ve prospěch kolotoče mimoňství hlavních "antihrdinů", které navíc není v rámci jindy výtečného dánského černohumoru ani v podprůměru. Přitom tvůrce a dánský film všeobecně umí sakra dobré absurdní komedie jakož i ty své Kodaňsko-Balkánské gangsterky. 30% ()

BlackTom 

všetky recenzie používateľa

Tak trochu rozpaky. Možno je to len v tom, že som najprv videl vynikajúci prequel, ktorý je ešte o čosi drsnejší a temnejší, pretože v obsadení to rozhodne byť nemôže. Harald je skvelý ako vždy a dobre mu sekunduje aj balkánsky Stallone Dejan Cukic s jeho charakterovou premenou (to mám rád!). Ten koniec sa mi ale vôbec nepáčil a pokazil mi inak celkom príjemný filmový zážitok. Veľká škoda... Prial by som si nadupanú trojku. ()

golfista 

všetky recenzie používateľa

Ještě pořád nemůžu uvěřit tomu, v jakých chvílích a při jakých situacích jsem se dokázal smát ... Za to, že mě k tomu režisér "donutil" mu jednu hvězdičku strhnu :) .... Na můj vkus až příliš drsný film, jehož hodnocení se v průběhu sledování šplhalo od původních dvou hvězdiček až na ty čtyři (i když ne úplně čisté) ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama