Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdeptaný bankový úradník Arvid sa stane hrdinom, keď takmer omylom zneškodní lupiča. Naivný muž, ktorého práve opustila milenka Hanne naletí však podvodníčke Astrid, ktorá sa mu predstaví ako manželka uväzneného zločinca, a chce jej pomôcť. Prehovorí svojho brata Haralda, skúseného kriminálnika, aby mu pri tom pomohol. Spolu s troma Haraldovými podriadenými potom rafinovane prepadnú pancierové auto s peniazmi a neskôr oslobodia lupiča z väzenia. Pôvodný zámer sa však neskúsenému Arvidovi rýchlo vymkne spod kontroly a muž sa ocitne uprostred výbuchov a prestreliek, pri ktorých sú početné obete. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (166)

Le_Chuck 

všetky recenzie používateľa

Príbeh ušmudlaného zmeteného uradníka, ktorého život obráti naruby podivný hrdinský čin, po ktorom sa mu svet zvrtáva v sériu brutálnych (často až do absurdna vytiahnutých) situácii. S psychopatickým bratom (ale srdcom na spravnom mieste) po jednom boku a dvoma (iba) kuchármi, od mŕtvoly k mŕtvole. Škoda len toho lenivého začiatku. ()

Flynn 

všetky recenzie používateľa

Jak jsem pořád četl, jak tento film všichni vyzdvihovali a srovávali např. s PODFU(C)KEM nebo SBAL PRACHY A VYPADNI, tak jsem se těšil, ale byl jsem trochu zklamán, jelikož film trochu nesplnil má očekávání, ale i tak šlo o docela dobrou zábavu hlavně ta smůla co měl Vuk mě docela pobavila. Za shlédnutí to stojí, ale nevím jestli bych to musel vidět znova, u výše jmenovaných filmů jsem se bavil mnohem více. ()

Reklama

manonfire 

všetky recenzie používateľa

Zatím nejslabší Jensenovka. Když si vzpomenu na brilantní Řezníky či Adamova jablka, tohle je jen hloupé. Slepenec nosných zápletek a motivů hlavních hrdinů je zhovadilost sama a aspoň trošičku logické vzorce chování zde ustupují ve prospěch kolotoče mimoňství hlavních "antihrdinů", které navíc není v rámci jindy výtečného dánského černohumoru ani v podprůměru. Přitom tvůrce a dánský film všeobecně umí sakra dobré absurdní komedie jakož i ty své Kodaňsko-Balkánské gangsterky. 30% ()

fefee 

všetky recenzie používateľa

Aj keď to malo istý náznak Tarantinovského štýlu gangsteriek, písať na obal "ve stylu gangsterských filmú Q.T. " je príliš silné a scestné. Nesiahalo mu to totiž ani po kotníky. Ku koncu sa tempo a záživnosť síce stupňovala, no pôsobilo to stále dojmom pomalého ukecaného točenia "home videa" akýchsi akčných dánskych krimi komediálnych pokusov. Slabšie 3* (2,5*) ()

noctambule 

všetky recenzie používateľa

Hned od začátku mi bylo jasné, že nebude snadné ne-li nemožné snímek pochopit. Nevěděla jsem, do čeho jdu, naštěstí, protože jinak bych o tento šílený, ale výborný film přišla. Černý humor byl vynikající, k tomu jako bonus poker a vaření. A že hudební kulisu zastanou jen gregoriánské chorály bych opravdu nečekala:D Na mě tam bylo až moc násilí, hlavně velký masakr v závěru, ale ty hlášky všechno vynahrazují. ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama