Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Automobilový pretekár Tommy Callahan (Fabian) mohol mať pred sebou skvelú budúcnosť, nebyť občasných výpadkov počas pretekov, počas ktorých nešportovo odrovnával súperov. Po jednom takom incidente, pri ktorom zavinil smrť pretekára, dostane zákaz pretekať a tak sa zamestná u Peta Madsena, ktorý robí automobilové kaskadérske show. Zamestnávateľova dcéra Francie (Annette Funicello) sa do neho na prvý pohľad zamiluje, no Tommy musí všetkým dokázať, že tie havárie, ktoré spôsobil, neboli úmyselné a že si zaslúži dostať znovu šancu pretekať. (Dale)

(viac)

Recenzie (3)

Dale 

všetky recenzie používateľa

Nie príliš podarený film z pretekárskeho prostredia. Príbeh je tuctový, herci prkenní (hlavne Fabian) a tá romantická zápletka v rámci štvorlístka nefunguje. Jediný, koho toto môže osloviť, je nejaký fanúšik NASCAR a búračiek. Jediná zaujímavá postavička, je hamižný majiteľ, vďaka ktorému je aspoň občas sranda. ()

xmy 

všetky recenzie používateľa

K filmu jsem se v podstatě dostal skrz skladbu Riot In Thunder Alley, kterou použil Tarantino v Autu zabiják. :) Jedná se o drama z prostředí automobilových závodů šedesátých let. Příběh není nikterak oslnivý, jde spíše o samotné závody a samozřejmě bouračky, kterých je zde požehnaně. Vidět to přímo v době uvedení, šel bych s hodnocením asi výše, dnes už to přeci jen působí trošku zastarale. ()

Reklama

Reklama