Reklama

Reklama

Čarovný park

  • Česko Kouzelný park (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Vymýšľať atrakcie, aké svet ešte nevidel, je pre June a jej mamičku ta úplne najlepšia zábava. Vo svojej predstavivosti vysnívali čarovný park, v ktorom všetky tie dych berúce a fyzikálne zákony popierajúce atrakcie riadia hovoriace zvieratká s veľmi vyhranenou osobnosťou. Napríklad ochranku tu robí dikobraz, ktorý sa všetkého bojí a v strese nekontrolovane vystreľuje svoje pichliače, o údržbu sa starajú dva vtipné bobry a tak by sa dalo pokračovať ďalej. June však nie je len rojko, ale aj veľmi praktické dievča, ktorá skúša aspoň niektoré z tých fantastických modelov reálne postaviť z toho, čo má práve k dispozícii. Asi tušíte, že takéto pokusy nemôžu dopadnúť dobre a väčšina z nich končí totálnou demoláciou celého okolia. Po jednej takejto mimoriadnej deštrukcii June sľúbi, že už začne sekať dobrotu a bežné aj nevšedné starosti ju navyše pripravia aj o chuť vymýšľať výnimočné atrakcie. June prestane nakoniec aj snívať a fantazírovať. Jedného dňa ju však osud zavedie na opustené miesto, kde kedysi skutočne existoval zábavný park, aký si vysnívala. Dokáže June opäť prebudiť svoju fantáziu a zastaviť zánik tohto raja atrakcií? Tunajší hovoriaci zvierací personál na ňu dosť spolieha. Inú nádej totiž nemajú. (Cinemart SK)

(viac)

Videá (15)

Trailer 1

Recenzie (60)

balcazar 

všetky recenzie používateľa

Keď sa na vizuálnu stránku kladie oveľa väčší dôraz ako na príbeh, nedopadne to dobre. Je fajn písať recenzie na filmy s odstupom istého času, aspoň v tomto prípade. Utvrdilo ma to v tom, že to nebola žiadna sláva. S Čarovným parkom sa mi spája prepracovaná animácia a vizuál, ale o čom to bolo, si už ani za Boha nespomeniem. Pamätám si však, že priamo po skončení filmu som si povedal, že mi to stačilo vidieť raz. ()

pakobylka 

všetky recenzie používateľa

Pestrobarevná dobrodružná vyprávěnka à la "Nekonečný příběh"(1984) - v něm jsou obyvatelé říše Fantazie taktéž životně závislí na dětském snění. Jenomže ... je tady jedno velké ALE: v "Nekonečném příběhu" je říše Fantazie propojena s celým dětským světem, třebaže ve výsledeku ji musí zachraňovat jediný chlapec. Oproti tomu "Kouzelný park" si stvořila k obrazu svému jen jedna dívka - June. ----- !!! MOŽNÝ SPOILER !!! ----- Má snad zůstat navěky dítětem, odsouzeným ke každodennímu vymýšlení dalších a dalších nevšedních atrakcí pro svůj "Kouzelný park" ? Rozumím ponaučení, které příběh přináší, ale až tak úplně se s ním neztotožňuju. Opouštíme své naivní holčičí a klučičí sny a na cestě k dospělosti si malujeme jiné. Někdy je naplníme a jindy zase ne, ale jde o přirozený vývoj. Obrázky našich dětských fantazií si můžeme přetvořit nebo pečlivě uschovat do tajných zásuvek jako milou vzpomínku, ale nemůžeme na nich zůstat závislí a neměli bychom se jimi nechat vydírat. Takže ve zkratce: Nejspíš mně tady chybí jakýkoli vývoj, obnovený "Kouzelný park" by měl být o něco málo jiný - neměl by upřednostňovat jen bezstarostnou zábavu, s níž si prostě v životě nevystačíte, měl by být moudřejší a bohatší ... o jedno překonané těžké období. A jeho provozovatelé by se přinejmenším měli naučit kreativitě, aby si v případě potřeby vystačili sami. ()

Reklama

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

Nové Disneyovky občas potěší, Pixarovky už celkem nudí, proto občas rád zabrousím k menším a zapadlejším animákům, jež třeba v kině nezaslouženě neuspěly...jako například Dobrodružství pana Peabodyho a Shermana nebo Čapí dobrodružství. U Wonder Parku jsem ale citelně šlápl vedle. Všechny ingredience tu jsou správně a potenicál tam byl, ale já se šíleně nudil, odvracel zrak a z letargie mě nedokázalo probudit vůbec nic. Generický příběh plný nevýrazných postav. Chtěl jsem ten film mít rád, na ty postavičky se dobře kouká, realita je však úplně jiná a nemohu doporučit nikomu jinému než dětem pod 10 let. Těm přeci stačí, že je to barevné a hýbe se to..👨‍👨‍👧‍👧 ()

Maniik88 

všetky recenzie používateľa

Zaujímavá myšlienka, animácia, no je to celé akési ani pre dospelých ani pre deti. Deckám sa to nepáčilo, bolo to pre ne moc zložité, občas strašidelné, málo vtipné a rýchle. Pre dospelého zase nerozvinuté, taktiež nie moc vtipné, postavičky nemastné a neslané. Ako malo to potenciál, ale myslím, že nevyužitý.. ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Pestrofarebný animák plný milých zvieratiek, niekoľkých zábavných situácií a vizuálne zručne zrežírovaných animácií. Všetky tieto atribúty už ale v podstate má každý súčasný animák a tento nepriniesol nič nové originálne navyše. Stále je to len zábava pre ozaj malé deti a celkom nuda pre dospelákov. Takže za mňa iba taký jemný nadpriemer, ale v zásade nič prevratné. 55 % ()

Galéria (44)

Zaujímavosti (7)

  • Režisér Dylan Brown byl nucen odstoupit z projektu po obvinění ze sexuálního obtěžování, a to v lednu 2018. Protože byl film už z větší části dokončený, na pozici režiséra nebyl nikým nahrazen. (ČSFD)

Reklama

Reklama