Reklama

Reklama

The Perfect Kiss

  • Slovensko Dokonalý bozk (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Každý hľadá šťastie, no keď vám ťahá na tridsať a stále žijete s rodičmi, ktorí sa k vám správajú ako k dieťaťu, ste bez práce a láska je v nedohľadne, hľadáte ešte intenzívnejšie. Tanya Cova žije s rodičmi v severoamerickom meste v trochu všednej americkej spoločnosti. Jej rodičia, bývalí tajní agenti pre nemenovanú východnú ríšu, už toho majú dosť a chcú ju zúfalo vydať za syna ich starej známej. Po pôvabnej Tanyi však túži aj miliardár Brian Demarrias. Do toho všetkého príde nečakaný bozk v parku. Ktorý z nich je pre Tanyu tým pravým? (Itafilm)

(viac)

Diskusia

Igy007

Igy007 (hodnotenie, recenzie)

týna edems, ejva džensn a spol .... "umělkyně" :-)))))))))))))))))))))))))))))))

Uživateľ Lenny13 zmazal svoj príspevok.

Uživateľ savah zmazal svoj príspevok.

pjotri

pjotri (hodnotenie, recenzie)

A.L.E.S.

Dadel to napsal presne. Predstav si, ze nekdo, kdo se prave zacal ucit na trubku, klavir, fletnu atd a ma za sebou prvni dve hodiny vyuky, se rozhodne udelat televizni koncert pod vedenim rezisera zacatecnika, kterej nedokaze pri toceni filmu herce ukocirovat a drzet je daaaaleko od nehoraznyho prehravani, odpornyho pitvoreni a ksichteni se. Krome takovyho rezisera tam bude strihac, kterej v zivote striznu nevidel a kameraman, kterej drzel nekolikrat v zivote VHS kameru a natocil s ni nekolik domacich videi. Takovej televizni koncert dopadne hodne blbe. Proc? To je jednoduchy: Zacinajici 'hudebnici' nic neumi, reziserka rekne 'strihni mi jednicku', ktera ale kouka na nehrajiciho trumpetaka, zatim, co ma koukat na 'hrajiciho' fletnistu. Proste chaos, kterej vznikne, kdyz nekdo dela neco, co neumi a co nikdy nedelal. A tady je to stejny. Debini scenar a jeste debilnejsi predstava Babincakove, ze crazy komedie stavi na prehravani a pitvoreni se. Je to malo crazy? 'Pitvorte se vic' by asi znela reziserska poznamka. Scenar je nekonecne pitomej, herecky 'vykony' ubohoucky u VSECH protagonistu, u LV priserny prehravani. Myslel jsem si, ze zaklad crazy komedie je situacni humour, tedy kvalitne napsanej scenar, delajici si srandu z urcitych necekane vypointovanych situaci. Aby to byla crazy komedie, musi byt crazy jen hlavni herec, ostatni by eli byt 'normalni', aby to 'crazy' vyniklo. Pokud budou crazy vsichni herci, tak to crazy nidy nebude, vypadne z toho jen trapas. Na to uz prisel klasik ceskeho humoru Felix Holzmann, kterej rikal, ze se lidi musi smat jemu, nikoliv jeho nahravacum, a proto nechtel delat se Sobotou, protoze i Sobota by se snazil bavit lidi, ale pak by ty Holzmannovy forky proste nevynikly. Tady je to jinak. Neni co hrat, tak se budeme totalne neprirozene ksichtit. To se proste nepovedlo. Uz jsem to smazal, ale dnes to davaji na Prime v hlavnim case, tak si rikam, ze tatka Vondracek musel nekde hoooodne zatlacit, aby to tv koupila. Pochybuju, ze by to dramaturg zaradil, aniz by to nekdo z TV videl v kine. Spis to bude jen zvracena honba za sledovanosti typu '90% populace uz o tom slysela, nebo cetla recenze, a ted se budou chtit na tu pi_ovinu taky podivat. Pokud to odvysilame, sledovanost bude zarucena. Ach jo. Davat v TV neco neskutecne idiotskyho proto, abych mel sledovanost prave proto, ze takova idiocie se hned tak nevidi, to je totalni ubohist.

Macropodus

Macropodus (hodnotenie, recenzie)

Dadel

Kdyz uz jsem ten skvost sosl tak tomu chci rozumet, attt mam svuj nazor na film v komplet provedeni. Dojem hned z uvodnich scen asi takovy, ze Vondrackova ackoliv je herecka, zpevacka i daberka spatna, tak to pusobi dojmem, ze to chce kopirovat Denik Bridget Jones. Hned je jasne, ze tento film je o ksichteni, pitvoreni se na efekt, delani ze sebe hlupaky. Ona nema proste talent. A jedna role vedle druhe podradna, At jsou to Babovresky, toto a ja nevim co jeste, nic plnohodnotneho. Cesi se snazili udelat diru do sveta v USA. Tezko rict, jak se to muze libit tam.

Tryskomyš

Tryskomyš (hodnotenie, recenzie)

CarnTheNunya

Ty ji neznáš? Podívej se tady do filmografie. Je to stará dobrá Martina Adamcová-Gariépy, která si vzala cizince a žije teď tedy asi v Kanadě. Hrála myslím Černí baroni a uváděla Hry bez hranic.

na príspevok reagoval CarnTheNunya

CarnTheNunya

CarnTheNunya (hodnotenie, recenzie)

 Jsem zvědavý jestli je režisérka češka a nebo doopravdy kanaďanka, protože někde ji nazývají Tina Adams a tady je to Martina Adamcová. 

na príspevok reagoval Tryskomyš

koval45

koval45 (hodnotenie, recenzie)

anevanu

Jestli se dá věřit tomu, co povídala von Dráčková v nedávném rozhovoru, tak film koupila televize Prima. Takže se můžeme těšit/děsit...

na príspevok reagoval Tryskomyš

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

sniper97

sniper97 (hodnotenie, recenzie)

Ne protože režisérka filmu včera nebo kdy řešila v médiích, že uživatelé, kteří hodnotili film, většinou odpadem, ho ani neviděli a psala jim maily, ať jí potvrdí, zda film viděli. Nelíbí se jí nízké hodnocení a film obhajuje jako dobrý, což samozřejmě není.

Reklama

Reklama