Reklama

Reklama

Rocco Schiavone

(seriál)
  • Taliansko Rocco Schiavone
Taliansko, (2016–2023), 33 h 15 min (Minutáž: 96–102 min)

Tvorcovia:

Antonio Manzini

Hrajú:

Marco Giallini, Claudia Vismara, Ernesto D’Argenio, Francesco Acquaroli, Isabella Ragonese, Christian Ginepro, Massimiliano Caprara, Filippo Dini (viac)
(ďalšie profesie)

Série(5) / Epizódy(20)

Obsahy(1)

Kriminalista Rocco Schiavone je z Říma převelen do odlehlé alpské oblasti u hranic s Francií, protože se při dopadení brutálního násilníka neřídil běžnými vyšetřovacími metodami. Svérázný detektiv se totiž mimo svou intuici často spoléhá i na kontakty s podsvětím, sadu paklíčů a jiné kličky na hraně zákona. Ani na nově přiděleném policejním ředitelství v Aostě svou rutinu nemění, jen teď o něco víc nenávidí zimu, sníh a vraždy v horách. (Česká televize)

(viac)

Recenzie používateľa brasek k tomuto seriálu (10)

Černá sjezdovka (2016) (S01E01) 

Poslabšia kriminálka, bez hlbšej zápletky. Ako pilotný diel, ktorý má za úlohu navnadiť diváka na pokračovanie vcelku nie príliš podarené. ()

Adamovo žebro (2016) (S01E02) 

Podľa môjho názoru je tento príbeh lepší ako úvodný diel. Viac ma to bavilo, bolo tam viac dynamiky a menej balastu. Pokiaľ nasledujúce príbehy budú aspoň v takejto kvalite (samozrejme nie je to nič na oslavnú ódu) tak sa k seriálu určite vrátim. ()

Castor a Pollux (2016) (S01E03) 

Tretie pokračovanie veru neprinieslo nič dobré. Niekoľkokrát som sa prichytil, že príbeh ma vôbec nebaví a popri sledovaní surfujem po nete. Ešte dva takéto diely a rozlúčim sa s týmto seriálom. ()

Mimo sezónu (2016) (S01E04) 

Ďalšia zo série tých lepších častí. Opäť škoda zbytočného balastu, naozaj chcelo by to viac kriminálneho potenciálu. ()

Bylo to v květnu (2016) (S01E05) 

Konečne diel s ktorým som maximálne spokojný. Nechýbala plnohodnotná kriminálka zápletka, v príbehu bolo málo balastu, príjemný zvrat a záver prinútil diváka čakať na ďalší diel. ()

Jarní úklid (2016) (S01E06) 

Po vynikajúcej piatej epizóde, šiesta opäť spadá do priemeru šedej zábavy. Prakticky táto časť sa dá nahradiť dvoma vetami, ktoré mohli prirobiť k inej epizóde. ()

7. 7. 2007 (2018) (S02E01) 

Opäť spokojnosť. Príbeh sa odohráva v spomienkach, ale má zápletku, napätie a dynamiku. Táto epizóda veľa vecí vysvetľuje ak keď prakticky divák asi netúži veľmi po minulosti. ()

Celá pravda (2018) (S02E02) 

Po tejto epizóde mám pocit, že tento seriál mi bude chýbať. Epizóda patrí k tým najlepším, skvelá kriminálna zápletka, viacej podozrivých, málo balastu a vyvrcholenie až na samý záver. Maximálna spokojnosť. ()

Prach a stín (2018) (S02E03) 

Opäť jedna z tých lepších častí, zaujímavý prípad. Žiaľ ale nie celkom dotiahnutý dokonca, postrádam kvalitnejšiu zápletku, z tohto pohľadu to bolo mierne laxné. ()

Dřív než kohout zakokrhá (2018) (S02E04) 

Finále seriálu a zvonec na koniec? Tak toto nebolo veľmi podarené. Všetko sa vyriešilo, na všetko sa prišlo ale celé to bolo iba priemerne zaujímavé a bez emócií. Videli sme už epizódy podobne ladené a preto tak nejako nie som sklamaný. ()

Reklama

Reklama