Reklama

Reklama

Neserte nám pestúnku

(seriál)
Trailer
USA, (2017–2018), 13 h 47 min (Minutáž: 21–23 min)

Hrajú:

Kaitlin Olson, Carla Jimenez, Dave Annable, Thomas Barbusca, Sofia Black-D'Elia, Exie Booker, Scott MacArthur, Andy Favreau, Susan Park, Jack Stanton (viac)
(ďalšie profesie)

Série(2) / Epizódy(37)

Obsahy(1)

Mackenzie "Mickey" Murphyová (Kaitlin Olsonová) je ľahkovážna mladá žena s nevyberaným slovníkom, ktorá miluje večierky viac než serióznu prácu či záväzky. Vždy túžila po bezprácnom živote v blahobyte, a teraz je skoro v cieli. Odchádza do prosperujúceho Greenwichu v Connecticute, aby sa postarala o tri rozmaznané deti svojej bohatej sestry, ktorá musela utiecť zo Spojených štátov pred federálnou žalobou a trestným stíhaním. Mackenzie sa už čoskoro na vlastnej koži presvedčí, že deti tých druhých sú vždy neznesiteľné a hrozné. Ale aj decká Sabrina, Chip a Ben sú poriadne znechutené zo situácie, keď zrazu ostali bez rodičov a doma ich bude buzerovať cudzia žena. Ako ich bude Mick vlastne vychovávať? (TV JOJ)

(viac)

Recenzie používateľa anicca k tomuto seriálu (2)

Neserte nám pestúnku (2017) 

Tento seriál je určite za 5 hviezdičiek. Pravá americká socka, polo feťáčka, polo alkáčka sa zrazu stáva matkou malého chlapca a dvoch adolescentov. To sa nemôže zaobísť bez problémov. Super herecký výkon hlavnej hrdinky a hoci miestami prehnané, ale väčšinou veľmi vtipné situácie. ()

The Trip (2018) (S02E11) 

Dobrotivá tetuška Mick sa snaží Sabrina pomocť dostať na Yale, ale miesto toho si obe dajú staré, preležané LSD a tak začína ich trip do vlastnej hlavy :-D Vynikajúci pohľad na halucinácie z pohľadu užívateľa :-D ()

Reklama

Reklama