Reklama

Reklama

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (4)

SeBig 

všetky recenzie používateľa

Bruce Dern jediný co hrál v tomhle “skvostu” a to to měl všechno na háku a cucal korneto, beztak byl jediná dobrá věc. Právě proto mě bavila jen ta část ve vězení. Asi zkoušeli něco jako mlčení jehnátek naopak bez kanibalismu s kornetem nebo co. Ten hlavní “herec” tady ani nemá profil ne? Asi nějakej najatej bezdomovec. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Denise Richards prostě není dost dobrá na to, aby zvládla roli specialistky na sériové vrahy, stejně jako "hrdina" není dost dobrý na to, aby zvládnul roli nebezpečného nebo alespoň zajímavého vraha. Vše ale stejně padá už na začátku se scénářem, který se sice tváří, že by mohl být dobrý, ale není, stává se z toho jen taková podivná romantická krimi. ()

Reklama

Davis81 

všetky recenzie používateľa

Chlapek odsouzeny k trestu smrti vypravi svuj pribeh doktorce Amande. Uvaha nad tim, co je nasili, je-li obhajitelne ho pouzit. Takova podobna vec jako The life of David Gale, slabsi ale. ()

baclajean 

všetky recenzie používateľa

Denise Richards od prvého do posledného záberu ukázala, že s herectvom sa príliš nekamaráti, nie vo filme s takýmto námetom. Ba čo viac, na kráse už tiež stratila, a to pomerne veľa. ()

Galéria (9)

Reklama

Reklama