Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Molly Bloomovú kedysi poznali ľudia ako talentovanú mladú lyžiarku. Športovú kariéru však vymenila za niečo omnoho lukratívnejšie - hazardné hry. Niekoľko rokov prevádzkovala sieť tajných herní, v ktorých utrácali státisíce dolárov slávni športovci, finanční magnáti či hollywoodska smotánka. Postupne sa jej klientela rozšírila aj o členov ruskej mafie a o Molly a jej aktivity sa začala zaujímať tajná služba. Po 10 rokoch úspešného podnikania ju agenti FBI zatkli kvôli podozreniu z nelegálnych príjmov. Najala si právneho zástupcu, ktorému porozprávala svoj životný príbeh do najmenších detailov, aby očistila svoje meno a dokázala, že bulvárne médiá o nej nevedeli všetko. (Forum Film SK)

(viac)

Videá (15)

Trailer 1

Recenzie (393)

silentname 

všetky recenzie používateľa

Film, na ktorý tak skoro nezabudnem. "Molly´s Game" je absolútna lahôdka v rámci tvorby filmu, rozprávania príbehu a vytvorenia atmosféry, ktorá človeka maximálne pohltí. Toto je story, ktorú som si odsedel, ani na moment ma nenudila a najmä mala postavy, ktoré ma neustále presviedčali k tomu, aby som s filmom vytrval, a aby som chcel vedieť viac. A najmä som bol po celý čas na strane Molly. Prečo? Lebo pôsobí ako človek, ktorý chce skutočne len jediné. A to je zachovať sa fér. Lebo nemá dokopy už nič viac. Jediné čo jej štát nevzal je jej vlastné meno a chce si ho zachovať a nepošpiniť. A Jessica Chastain je v hlavnej role absolútne úžasná. Lenže to nie je jediné čo na filme funguje. Idris Elba tu má jeden fantastický monológ, ktorý obsahuje v sebe úplne všetko a dáva tomu tak silný nádych, že miestami som aj prestal dýchať a len som ho počúval. Kevin Costner je takisto úžasný. A hoci som si myslel, že bude len zlý otec, tak jeho rola je nakoniec oveľa väčšia a ku koncu filmu sa konečne dozvieme to čo sme potrebovali počuť. A dá to aj Molly samotnej oveľa väčšiu dávku osobnosti a pochopenia voči nej. Celkovo keď to vezmem, tak všetci v tomto filme podali skvelý výkon. Jediný,kto ma miestami ťahal von a pôsobil na mňa otravne bol Chris O´Dowd. Mám ho rád a je podľa mňa dobrý herec, no v tejto role som ho skutočne nemohol stráviť. Najlepšie na filme ale je fakt, že na konci ma dokázal dostať do sĺz. A nielen smútku, ale aj radosti. Vyvolal vo mne skutočné emócie, podal silný príbeh a predstavil mi ľudí, ktorí si ma skutočne dokázali získať. Vysoko odporúčam využiť možnosť ísť na tento film do kina. Nebudete ľutovať. Vysoká karta hneď na začiatku roka. Hodnotenie: A ()

Real Tom Hardy 

všetky recenzie používateľa

"YOUR NAME COMES UP 19 TIMES. WE NEED MOLLY... GET MOLLY... BRING MOLLY..." ------------- Scenáristický titán Sorkin si napísal a rovno aj zrežíroval vlastný film, dokonca po prvý krát. Do čela tohto príbehu postavil herečku, ktorá náturu takýchto príbehov hrá už posledných pár rokov. Lepšia voľba by to hádam ani nemohla byť. Kvalita dialógov je nepochybne vysoká a taktiež aj ich kadencia. Slová sa sypú a sypú a končia až po viac než dvoch hodinách. Dramatické to bolo zriedkakedy, no pozornosť väčšiny sledovateľov bola udržiavaná pravidelne v podobe skvostných šiat a doteraz zatiaľ najlepšie vyzerajúcej Jess. Pre tých, ktorých takéto plytké vizuality nezaujímajú, tu bol Sorkinov dialógový orchester. Záver mohol byť trochu doplnený o post-udalosti, bolo by fajn vedieť, čo pokrová kráľovná práve teraz vyvádza. Tak či onak, parádny režisérsky debut. ()

Reklama

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Tri a pol. Je to samozrejme dobre zahrané a ultrazábavné, len som nejak nepochopil, o čom ten film bol. Alebo lepšie, nechcem si pripustiť, aby to bolo tak banálne, ako naznačuje posledný záber. Chastainová hrá svoju rutinu (nutno povedať, že u nej má to slovo trochu iný význam ako vo všeobecnosti), Sorkin to vie aj omnoho lepšie. Ps: Film obsahuje jednu z najbolestivejších pokrových prehier, čo som videl. Trochu mi to v tej scéne pripomenulo Prípad Mahowny. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $30miliónovTržby USA $28,780,744Tržby Celosvetovo $59,284,015Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,721,611Tržby za predaj DVD v USA $675,594║ Tak toto je maškrta. Aaron Sorkin pri svojom debute na režisérskej stoličke doslova exceluje a krásne podfarbuje príbeh. Doslova si nás pripúta na túto jazdu. Všetko tu má svoje miesto, napätie, dokáže vzápätí okoreniť nejakým trefným spojením. Jessica Chastain je vo svojej úlohe famózna, podmaní si nás. Záver som čakal trocha iný ale zas aj tak tvorcovia prekvapili. /100%/ ()

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Sorkin = kulometná palba slov. Dlouho se mě do Mollys Game nechtělo, protože jsem věděl že mě čeká hrůza čtení. Přestože toho o Pokeru moc nevím, musím říct že ačkoliv to kvalit Sociální sítě nedosahuje, film mě dokázal bezproblému bavit. Je to sice dlouhé jak týden před výplatou ale nejen trojlístek Costner, Elba a hlavně Chastain jsou skutečně velmi kvalitní herci natolik, že jsem jim bezproblému visel na rtech. Nevím jestli je to jen můj dojem, ale například z Costnera se stává čím dál lepší herec. 75% ()

Galéria (88)

Zaujímavosti (13)

  • Pokerový klub Cobra Lounge je fiktívny. V skutočnosti sa klub, kde Molly (Jessica Chastain) začínala volal The Viper Room on Sunset Strip a sídlil v západnom Hollywoode. Od roku 1993 do 2004 bol spolumajiteľom klubu Johnny Depp. Klub je známy aj tým, že sa v ňom ráno 31.10.1993 drogovo predávkoval herec River Phoenix. (De Large)
  • Molly Bloom, ktorá má zákaz vstupu do Kanady pre obvinenia z federálneho zločinu, získala 48-hodinový preukaz na návštevu tejto krajiny v deň premiéry filmu na TIFF. (zajo91)

Súvisiace novinky

Aaron Sorkin a S. B. Cohen spojí síly

Aaron Sorkin a S. B. Cohen spojí síly

27.10.2018

Herec a známý komik Sacha Baron Cohen (Hugo a jeho velký objev) opět jedná o hlavní roli v chystaném politickém dramatu The Trial of the Chicago 7. Snímek, ke kterému napsal scénář Aaron Sorkin (Pár… (viac)

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (viac)

Reklama

Reklama