Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý manželský pár sa v snahe vymaniť sa spod vplyvu modernej civilizácie presťahuje do starého vidieckeho sídla. Ich nový domov však má svoju temnú minulosť, ktorá zanedlho začne ovplyvňovať aj ich konanie a životy. (Karamanlis)

Recenzie (3)

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Taliani vypúšťajú horory v poslednej dobe naozaj zriedka, tak som sa potešil, že tu bude konečne niečo zaujímavé, dokonca duchárske, ale napokon to nemôžem veľmi odporučiť. Slabota. Dokonca by som to nazval veľmi chabou variáciou na Amityville, v ktorom sa párik nasťahuje do nového sídla s temnou minulosťou, tehotná žena začne vidieť duchov a chce vypadnúť, zatiaľ čo chovanie jej mužíčka sa začína meniť, začne byť agresívny, a je jasné, že ho niečo posadlo. Strašidelné to veľmi nie je, ľakačiek sa nedočkáme. Občas poteší démonik (ktorého radšej ukážu maximálne na dve sekundy), či nejaká nočná mora a skrvavené zjavenia. Záver to tiež nijako nevylepšil. Je to len celkom atmosférické vďaka prostrediu, pretože spustnutý barák plný švábov veľmi lákavo nevyzerá. Ináč veľa tam toho nenájdeme, úplne chýba akákoľvek inovácia či zaujímavý nápad. (Keď vidím doterajšiu tvorbu režisérov, tak už chápem. Od zombíkov, ktorí im veľmi nevychádzali, prešli na duchársky žáner, ale čo z toho, keď talent chýba). ()

Karamanlis 

všetky recenzie používateľa

X-tá variácia na tematiku haunted house, trochu šmrncnutá Rosemary's Baby, ktorej pozitíva aj neduhy (tie tu skôr prevládajú) vo svojom komentári už zhrnul Ricci. Ja sa talianskemu režisérskeho duu Ristori & Boni, ktorému sa na tento projekt podarilo vymámiť peniaze od Uweho Bolla trochu divím, že sa s takýmito nedôraznými bubákmi, obkukanými dlhovlasými dievčatkami, zakrádajúcimi sa v noci po starom dome a neúčinnými ľakačkami snažia preraziť zrovna v tomto subžánri v dobe, keď sú diváci nabažení chuťovkami ako Insidious, Sinister či The Conjuring, ktorým ich House of Evil nemôže v žiadnom ohľade konkurovať. ()

Shanen29 

všetky recenzie používateľa

Po delší době Italský nevýrazný horor,který si zřejmě na napětí a strach nepotrpí.A stále se opakující motiv manželského páru, který se stěhuje do nového domu za lepším a klidným životem a ouha,opět dům s temnou minulostí a duchama,o které moc nezavadíme a posedlý manžel plný agrese.Nic nového. ()

Reklama

Reklama