Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Terry a Matthew sa stretávajú náhodne vo vile vo Francúzsku, kam si obaja prišli odpočinúť a vyriešiť osobné problémy. Keď už sa tam takto obaja stretli, nemajú inú možnosť, ako zdieľať letné sídlo spoločne ... (TV Doma)

Recenzie (6)

Likan7 

všetky recenzie používateľa

Hallmark, který Hallmarku neudělá moc ostudu. Krásné francouzské scenérie, nějaké to dobré jídlo a ne moc funkční romantika. Prostě klasika, kterou od této produkční společnosti vidíme 200x stejně. Má to pár vtipných momentů, ti dva se nejdřív nemají rádi, aby si pak k sobě našli cestu. Překvapuje to někoho? Je ale až s podivem, že mou přítelkyni to furt baví sledovat :) ()

Apanatschi 

všetky recenzie používateľa

Recept na relax po utrmácanom dni: Pripravte si horúcu čokoládu s maršmalovskami, obložený chlebíček s prosciuttom, dijonkou, parmezánom a chilli, alebo chrumkavú zapekanku presne poľa vašej chute, pohár vína...a čokoľvek, čo ešte máte radi. Pustite si Lásku po francúzsky/Summer Villa a uhryzkávajte popr. usrkávajte si podľa okolností to, čo sa vám práve bude hodiť. Bon appétit! Verím, že sme sa pochopili, v čom spočíva hodnota tohto filmíku? :-) To jedlo si k nemu určite zoberte vopred, lebo inak budete odbiehať k chladničke. :-D ()

Galéria (29)

Reklama

Reklama