Reklama

Reklama

Když zmizí jistá thajská dívka s mystickými schopnostmi, Axe a jeho starý přítel se spojí ve snaze přivést ji zpátky. (Filmbox)

Recenzie (61)

Bozvav 

všetky recenzie používateľa

Jsem ráda, že je Steven Seagal zase ve formě, ale proč proboha musí točit filmy, kde kromě pár světlých okamžiků boje, je tuna sračkoidních, rádoby oduševnělých keců, které by spolehlivě uspaly i klokana na tripu. Za mne jeden z nejhorších Stevenových počinů, neb ty klado žvásty, šílené tragy postoje mne střídavě uspávaly a přiváděly do agónie. Tu jednu ušmudlanou hvězdu dávám za ty světlé okamžiky boje. Jinak je to zrálé na poslání do kopru. ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Ja som mal Seagala vždy rád a každý jeho nový film si pozriem, bez ohľadu na (ne)kvality jeho predchádzajúcich počinov. Koniec koncov je dávno jasné, že časy jeho najväčších hitov sú už dekádami preč a jeho aktuálna tvorba mi nepríde o moc horšia ako tvorba iných béčkových akčných hrdinov typu Van Damme či Lundgren. Toto mi prišlo za posledné roky snáď najlepšie, nieže by to bol nejaký akčný hit, ale aspoň tu mal hlavnú úlohu a očividne sa angažoval, bola tam tá jeho obľúbená juhovýchodná kultúra, mytológia, hudba, akupunktúra & samozrejme bojové umenie s niekoľkými fajn drsňáckymi scénami. Už to samozrejme nikdy nebudú tie veľkolepé bitky čo kedysi, ani chudší moc nebude, keďže je v týchto smeroch obmedzený artritídou a jej liekmi, no aspoň tú gangsta briadku by mohol konečne zhodiť. Kto si bude chcieť robiť srandu, tak si tu pravdaže svoje nájde; či už to že sa vyvaľuje na posteli alebo si drží na rukáve motýľa, ale mne to nijak nevadilo. ()

Reklama

SeanLSD 

všetky recenzie používateľa

Sensei Štefan v relatívne zaujímavom filme, ktorý si napísal sám a ktorý v jeho filmografií posledných 20 rokov fakt vyniká. Nie príbehom, ten je taký štandard (starý vyslúžilý profík, čo odložil násilie, zašitý v ázijskej džungli, kde lieči a trúsi múdra, je donútený vrátiť sa do akcie), ale mimoriadne elegantnou "ázijskou" réžiou s dôrazom na výtvarnú stránku a aj zopár ozajstnými nápadmi. Zvyšok je napoly také to jeho východniarske mudrovanie, nie zvlášť hlboké, ale ani úplné bláboly - a napoly akcia. Tá nie je žiadny zázrak, ale v medziach normy sa dá uveriť, že bojuje naozaj on - a mladšie ročníky sa tu aj celkom predvedú. Axe (nie že by to potreboval - tá jeho neporaziteľnosť je hlavne pri jeho súčasnom výzore fakt otravná) tu totiž dá dohromady aj nejaký ten tím - ktorý je celkom cool, ale moc si ho bohužiaľ neužijeme. Takže celkove - hlavne vďaka obrazu - pekne pozerateľný a bezbolestný kúsok, ktorý je inak asi takým Stevenovým pokusom zanechať za sebou nejaké to múdre memento osvietenejšej akčnej hviezdy o násilí a bojových umeniach. Aj to je sympatické. ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Vynimocne dobry film od Segosa. za uspech povazujem to, ze Segosovi sa podarilo ukecat Rudy Youngblood-a /Apocalypto 2007/. Zase je sice v exoticom prostredi a riesi vysoke veci ako obchod s ludskym masom, nelegalne obchody so zvieratami a ich pasovanie. . Uz ma nebavi delat si prdel z jeho filmov - lebo humor je vec vazna a tak mi proste dosli napady. Trochu podcenena Seagalovka, ono uz nebude Under Siege, ani Hard to Kill ... ale ako v slusnom priemere to napokon moze byt, asi tak na urovni Urban Justice 2007 - 62 % ()

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Asi je to pořád lepší film se Segalem než většina jeho filmů za posledních dvacet let. Minimálně technicky. Dokonce i boje, které tu Steven předvádí jsou vidět, což je jednoznačně k plusu. Závěrečný mečový fight mi připomnělo jednu Stevenovu sračku z minulosti, jen s tím rozdílem, že tady to docela šlo. Horší už to bylo s příběhem a především s těmi moudry, co tu Steven sype z huby. Ty, kdyby si nechal od cesty, a po scéně radši jenom chodil, tak udělá líp. ()

Galéria (94)

Zaujímavosti (2)

  • Natáčelo se v Bangkoku. (griph)
  • Ve filmu zazní v jeho podání tři Seagalovy písničky: „Slow Boat to China“, „My Time is numbered“ a pod závěrečnými titulky i s obrazem z koncertu „BBQ“. (honajz)

Reklama

Reklama