Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Torkild, vodca gangu kodaňských zlodejíčkov, túži uskutočniť  svoj posledný zločin, ktorý mu zaistí bezstarostný život v cudzine. Stretne ho šťastie v podobe Muža z Fara, bezcitného kriminálnika, ktorý ho najme spolu s tromi kumpánmi, aby ukradli vrece so štyrmi miliónmi dánskych korún. Štvorlístok sa rozhodne utiecť do Barcelony. Cestou sa im však rozbije auto, pričom objavia opustený dom, ktorý býval reštauráciou.  Tak sa im ponúkne  šanca vybudovať si rodinný život, ktorý im vždy chýbal... (Film Europe)

(viac)

Recenzie (244)

Petroff 

všetky recenzie používateľa

- "Co čumíš? Seš hluchá nebo co? Říkám, co čumíš? Budeš civět? Ty seš ale hnusná. Velká, tlustá kráva. Kráva zasraná." ... BUUMMM - "Co to děláš? Střílíš mý krávy?" - "Já nevěděl, že byla vaše." - "Tu krávu mi zaplatíš! Čím jsi ji to zastřelil?" - "To je Desert Eagle. Izraelská, vojenská. Největší pistole všech dob. Vemte si ji. Za tu krávu." ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Takovej netradicni film. Nechybi tu akce, i kdyz ji moc neni, sem tam tu je nakej cernohumornej vtipek, ale hlavne to je drama o ctyrech kamosich a jejich snech. Skoda, ze se vetsina deje odehrava v lese a nic moc se nedeje, pak to lehce nudi a oproti zacatku a konci to je takovy o nicem, ale nastesti se film muze oprit o docela sympaticky herce, z nichz nejvic vynika ultimatni Mads Mikkelsen jako takovej psychopat milujici zbrane, kterej nema problem kohokoliv rozstrilet na sracky nebo serezat a vetsinu filmu i v mrazech pobiha v tilku. Rozhodne zajimavej film, ale nijak extra jsem se nabavil, takze jen 3*. ()

Reklama

Paldini 

všetky recenzie používateľa

I v životě tvrdého gangstera nastane situace, kdy se bude chtít usadit. Tak proč si nezařídit menší výletní hospůdku někde uprostřed dánských lesů. A právě s budováním nového živobytí sledujeme, jak se postupně tihle čtyři tvrdí chlapi vyrovnávají se svou minulostí, která má u každého z nich kořeny hluboko v traumatech z dětství. ()

petero 

všetky recenzie používateľa

Príbeh štyroch kamarátov v pokročilom veku zarábajúcich si na živobytie nelegálnym spôsobom, napr. predajom pašovaných cigariet – dosť neistý zárobok. A tak keď namiesto tvrdých príde kamión naložený lajtkami – no poľský vodič si to poriadne odnesie. Ako náhradu za tento prúser ich miestny mafián pošle vyzdvihnúť kufrík. Medzitým jeden z nich oslávi narodeniny svojským spôsobom a zrazu si uvedomí – „Preboha, veď už mám 40 a stále strieľam ľudí“. A tak s kufríkom peňazí a jedným raneným kamarátom sa rozhodnú zdrhnúť do Barcelony. No cestou cez les im vyhorí dodávka a tak sa na čas zložia v opustenej, schátralej reštaurácii... Postavy v tomto filme sú tak nádherne vykreslené, že jednoducho nejde si ich nezamilovať. Každý z charakterov je neskutočne rozdielny a pritom ich spája nerozlučné priateľstvo. Dej je prešpikovaný takými hláškami a situáciami, že toto môžem bez váhania zaradiť medzi také kulty ako je napr. Zbaľ prachy a vypadni. ()

bassator 

všetky recenzie používateľa

Poslední věty filmu okomentovaly zcela vše. Převedu je trochu do komentu tohoto filmu. "V poslední době jsem viděl mnoho filmů, byly i mnohem lepší než-li Blikající lucerny". "Ale i přes určité nedostatky jim dávám čtyři hvězdy". "Jednu pro Stefana, jednu pro Petera, jednu pro Arna a jednu pro Torkilda"... Plus ještě jednu přidávám i za sebe. Zcela kouzelný až dojemný film. Jsem okouzlen a uchvácen zároveň... - 2. 10. 2012 - 90% ()

Galéria (12)

Reklama

Reklama