Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kang Min-Joo (Kim Hee-Ae) je úspešná 46-ročná televízna producentka. Keďže svoj život zasvätila kariére, je slobodná a bezdetná. Celý život sa starala najmä o seba, a preto na prvý pohľad pôsobí sebecky. Jedného dňa do jej života vstúpi Ko Sang-Sik (Ji Jin-Hee), 46-ročný vdovec pracujúci pre štát, ktorý sa stará o svoju 15-ročnú dcéru a mladšiu sestru. Sang-Sik je puntičkár a svoju rodinu chráni aj za cenu prílišného miešania sa do ich životov. Ako sa hovorí, padne kosa na kameň a Sang-Sik s Min-Joo si nerozumejú. Sú však prinútení nie len spolupracovať, ale aj bývať v tom istom bytovom komplexe. V seriáli sledujeme vznikajúci vzťah medzi Min-Joo a Sang-Sikovou rodinou, ako aj pocity ľudí stredného veku a ich túžbu po živote a láske. (Eawy)

(viac)

Zaujímavosti (2)

  • Jednu z doprovodných seriálových rolí měl dle původních záměrů ztvárnit dokonce i jihokorejský herec Doo-joon Yoon. Ten ale nabídku z blíže nespecifikovaných důvodů nepřijal, a tak se v seriálu na poslední chvíli objevil jiný mladý herec, Si-yang Kwak. (Conspi)
  • Premiéra pilotní epizody seriálu, jehož předlohou je fenomenálně úspěšný japonský seriál My Second Last Love (2012 - 2014), byla přesunuta z původně plánovaného data 23. 6. 2016 až na 30. 6.2016. A to z důvodu, který ze se ze všeho nejméně zamlouval jihokorejskému herci Jin-hee Ji. Ten si během natáčení specifické scény přivodil blíže nespecifikované zranění nosu, díky němuž se na plac po několik dní ani nepodíval, protože musel podstoupit citlivý chirurgický zákrok. (Conspi)

Reklama

Reklama