Reklama

Reklama

Série(2) / Epizódy(20)

Hororový seriál Zrůdno se zaměřuje na skupinu středoškoláků, kteří zůstanou uvězněni ve škole po výbuchu nedaleké chemické továrny, který promění obyvatele a další nakažené studenty ve zmutovaná monstra. (HBO Europe)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (7)

Zrůdno (2016) 

Prečo HULU upustilo od tretej série seriálu freakish je viac menej jasné, ani cieľová skupina teenagerov sa zrejme nestotožnila s mladými hrdinami bojujúcimi proti bububu dospelým a bububu vláde. Človeka prekvapí ako sa mladí snažia rozumieť politike a vakcínam a keď vyjde pravda najavo a že iba papkali mediálne seno snažia sa tváriť že oni nič podobné nikdy nevraveli (pochopiteľne nie všetci). Pravdu povediac už v polovici druhej série mi bolo jasné že sa pointy príbehu nedopátram nakoľko rok kedy bola natočená druhá séria nasvedčovala tomu že o 4 roky neskôr zrejme nebude seriál pokračovať, nakoľko by sa herci zmenili takmer na nepoznanie ale tajne som dúfal že aspoň aký taký náznak podstaty seriálu tam bude. nebol. Vládne experimenty, vzťahy medzi stredoškolákmi a kde tu zombie. Podpriemerný seriál ktorý sklame aj násťročných fanúšikov filmov či seriálov. ()

Série 1 (2016) (S01) 

Po havárii v miestnej chemickej továrni ostáva v blízkej škole uväznených niekoľko stredoškolákov so svojim profesorom, ktorý museli prísť na vyučovanie v sobotu ako trest za ich nevhodné správanie. Vzduch naokolo doslova hustne z minúty na minútu a prvé dôsledky nešťastia v továrni sa dostavujú krátko po nehode...po veľmi slabom úvode sa už tradične od povinných korektných sračiek rozhodli tvorcovia prísť k pomerne zaujímavému príbehu keď nakoniec skupina teenagerov čelí vládnemu spiknutiu. Niet sa teda prečo čudovať tomu akým sračkám či už z médií alebo sociálnych sietí drvivá časť dnešnej mládeže verí. Treba však uznať že v závere prvej série tvorcovia už ponúkli celkom zmysluplný a zaujímavý príbeh, pravdaže stále zameraný na mladšiu vekovú skupinu divákov z tomu zodpovedajúcou dĺžkou epizód, aby ich bolo možné bez problémov pozrieť počas vyučovacej hodiny a trochu sa venovať aj tomu čo hovorí pedagóg... ()

Detention (2016) (S01E01) 

Seriál je určený predovšetkým teenagerom. Na začiatku sa rozoberajú vzájomné vzťahy dvoch párov. Afroameričanky o ktorú prejaví záujem chlapec bielej farby pleti a bieleho dievčaťa ktoré randí s afroamerickým kapitánom basketbalového tímu. Žiaden z nich nich nie je vzťahu povedzme s niekým z Mexika, Portorika či Kostariky alebo nedajbože z Číiny alebo Ruska. Nakoľko je seriál určený teenagerom biele dievča trápi zlý vzťah so svojimi rodičmi a biely chlapec prinesie do školy zbraň. Zároveň začína spolu s bielym kamarátom šikanovať iného bieleho chlapca, zatiaľ čo afroamerický chlapec údajne dostal milión dolárov za to akú skvelú aplikáciu do smartfónov vynašiel. Tak tomu sa hovorí SJW brainwashing v celej svojej kráse v necelých 22 minútach. A vraj kto je rasista a trpí predsudkami... ()

Attraction (2017) (S02E02) 

Čo sa týka emócií doteraz najsilnejšia epizóda, čo sa týka logiky tak veľa sa toho nezmenilo, ale na zombie príbeh pre teenagerov bol toto nadpriemerný výkon. ()

Strangers (2017) (S02E03) 

Epizóda ktorá ným objasnila osud skejtera - trpá nočnými morami, pravdepodobne sa pocikáva a reže si zápästia ale hlavne mal na sebe tenisky Vans a mikinu Trasher. Nakoľko je seriál určený predovšetkým teenagerom nesmelo to tam chýbať, teda najmä spomínané tenisky off the wall...od excelentnej epizódy takmer k odpadu. ()

Self-Preservation (2017) (S02E05) 

Pekné momenty pri pokuse zavolať si pomoc zo strechy, keď dej seriálu opustí klaustrofobické ale najmä fádne prostredie školy hneď je to o poznanie lepšie. Na druhej strane ten dej, ani samého Grovera nenapadne aby svojim priateľom vysvetlil že ak by poňho prišla pomoc pravdepodobne by všetkých ostatných zabili a nestratili by tak iba Felicitu. ()

Haters (2017) (S02E07) 

Konečne oživenie stagnujúceho seriálu vďaka faktom ktoré sa dozvedel Grover od Berreta ale najmä vďaka doteraz málo využitému potenciálu neznámych cudzincov. Škoda že to pokazila scéna dvoch kundolíz, ale liberálny sračky potrebujú SJW sponzorov tak "teplé rožky" (teda teraz skôr venčeky) pri vymývaní teenagerských mozočkov nesmú chýbať... ()

Reklama

Reklama