Reklama

Reklama

Mária a tí ostatní

(festivalový názov)
  • Česko María a ti ostatní (festivalový názov) (viac)
Trailer 3

Obsahy(1)

Maria pracuje vo vydavateľstve pričom jej snom je stať sa skutočnou spisovateľkov. Dni trávi starostlivosťou o svojho otca, pričom jej súrodenci jej túto rolu radi prenechajú a radšej si užívajú svoje životy. Predstavuje si, aké by to bolo, mať stáleho partnera a usadiť sa. V deň, keď jej otec oznámi zásnuby so svojou opatrovateľkou, Máriine pozícia zodpovednej dcéry sa zrúti a odrazu je nútená prehodnotiť celý svoj život. (Medzinárodný filmový festival Trenčianske Teplice)

(viac)

Videá (5)

Trailer 3

Recenzie (2)

Lucjen 

všetky recenzie používateľa

Maria je taká stratená duša, plná nenaplnených prianí..no jednoducho nie je dostatočne zaujímavá na to, aby potiahla celý film. Častejšie som sa za ňu cítila trápne, než by vo mne vyvolala nejaký súcit, alebo akúkoľvek inú emóciu. Nie som si úplne istá, kde má námet pôvod, či je to niečo blízke režisérke, alebo nedajbože autobiografia, pani na to vyzerala príliš sympaticky. Možno som mala vydržať na diskusiu po filme, aby som viac pochopila...ale potom... aký má film význam, keď nevie hovoriť sám za seba? Jedna za to, že som sa párkrát pousmiala, druhá za krásnu Bárbaru Lennie, i keď hrala takú šedú myšku. ()

Frajer42 

všetky recenzie používateľa

Frajerka se stydí pochlubit, že měla tu čest sedět během promítání vedle režisérky tohoto filmu, tak se pochlubím za ni. Sympatická to byla slečna. Film byl sympatický o poznání méně. Prakticky po celou stopáž jsem se brutálně nudil. Co se tímto filmem snažila slečna režisérka říci, respektive jestli měl snímek nějaký hlubší a osobní podtext se už nikdy nedovím, neboť jsem nenabral chuť zúčastnit se následné diskuze s ní a raději jsem se vydal naplnit si žaludek. Opravdu to nebyl můj šálek čaje. Od neatraktivních dialogů až pro nemastný a neslaný děj. Nezaznamenal jsem ve filmu jediný kvalitní moment. Slabá hvězda. ()

Reklama

Galéria (11)

Reklama

Reklama