Reklama

Reklama

Epizódy(10)

Obsahy(1)

Pokračovanie príbehu dvoch elitných policajtov Maxa (Tomáš Maštalír) a Nora (Ján Koleník), ktorí odkrývajú prepojenia zločinu a politiky. V minulosti ich rozdielne názory často stavali proti sebe, spory pri vyšetrovaní náročných prípadov im ničili priateľstvo. Naposledy sa zdalo, že Noro prešiel na druhú stranu a pridal sa k zločineckej skupine. Teraz sú obaja opäť parťáci v NAKA. Maxo očakáva, že dramatické udalosti, ktoré obaja prežili v posledných rokoch, posilnia ich priateľstvo a spoločne budú ešte  odolnejšie vzdorovať tlakom, ktoré na nich systém vyvíja. Vražda investigatívneho novinára a jeho snúbenice však všetko zmení. Mení sa atmosféra v spoločnosti, aj tlaky na vyšetrovateľov sú horšie než kedykoľvek predtým. Strach z toho, že táto hostina je posledná, spôsobuje, že bitka o každú omrvinku zo stola sa stáva súbojom na život a na smrť. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (16)

The_Casual 

všetky recenzie používateľa

Pět hvězd jsem dal po 9 dílech, pod desátém dávám 4. Celkově se to povedlo, z té korupce až mrazilo a kdo viděl slovenské dokumenty Mafiáni a Súmrak bossov, tak si v tom našel hodně spojnic. Ale ten konec mi prostě vadil, nechat si to otevřené, to by šlo, i kdyby přidali třeba 10 minut a ještě se kamera trochu projela po hlavních hrdinech, jejich výrazech a nechala je i něco říct. ()

Kovaja 

všetky recenzie používateľa

Totalny masaker. Prve 2 serie boly také, že som si povedal do frasa to je dielo ktoré my Česi holt nevieme natočit. Možno je to tým že, nemame v Čechách takového Nora a Maxe. Nutno povedat ze som klasicky heterak ale Maxo bol totálna pecka. Jeho drsny fejs a absolutna neschopnost sa alespon jeden raz usmat su jeho hlavne trumfy. Šéfka Magálová je pekne od rany a herecké obsadenie všetkých zmrdou je famozné. Ty kokos klobuk dole🤝☝️👍💪 ()

Reklama

Shakers 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

3. séria - 80%. Za sklom pre mňa nikdy nebol seriál, ktorý by upútal moju pozornosť, no priznám, že tretia séria vytiahla skutočne zaujímavý príbeh a rozdala karty postávam tak, že neviete čo bude nasledovať ďalej. A to je hlavný ťahák tohto seriálu. Okrem znova výborného Maštalíra a Magálovej pribudlo viac zvratov, aj pár fajn dialógov a hlášiek a celé je to napínavejšie viac, ako predošlé serie dohromady. Škoda len toho záveru, ktorý vlastne sa s logického pohľadu uzavrieť nedá, no ani takýto otvorený koniec som nečakal na to, že toto ma byť finálna séria. ()

hony23 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

3.série určitě zdařilého seriálu vychází z událostí, které Slovenskem v posledních letech hýbaly. Ústřední dvojice detektivů vyšetřuje nejen vraždu novináře a jeho snoubenky, ale i napojení italské mafie na slovenské vládní špičky. Nedokážu posoudit, kolik si toho filmaři přimysleli, ale seriál dělá na diváka dojem, že není na světě zkorumpovanější země, než je Slovensko. Z většiny postav vám po pár dílech bude na blití a je úplně jedno, zda jde o samotné zločince, či o zkorumpované policisty či politiky. Jako divák jsem s tím měl trochu problém, protože opravdu nevíte, jaké postavě můžete věřit, že je na správné straně zákona. ()

CheeseFigure 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Slabšie ako predchádzajúce dve. Prečo? Lebo sa to silno držalo známych reálií a teda chýbal moment prekvapenia, ako pri predchádzajúcich sériach. Ďalej mi príde, že z vraždy novinára robili až prehnane veľkú vec. Nechápte ma zle, vražda novinára bola zlá, ale popri skutkoch, ktoré riešili v minulých dieloch, ako napríklad terorizmus na našej pôde a medzinárodný obchod so zbraňami, pôsobí na mňa divné, keď sa všetci zarazia nad jednou vraždou. Taktiež, prečo mu nepovedali menom? Stále len ,,novinár" a jedine, kde sme sa dozvedeli meno, bolo keď ho spomínali v redakcií. Sú to maličkosti, ale zarazilo ma to. Potom to finále, kde vbehnem do kolónky SPOILER: Prečo je Noro zlý? Pôsobilo to na mňa celkom nasilu. Potom ten otvorený koniec. Je jasné, že ani v realite sa všetko nevyrieši, ale predsa len, ten koniec pôsobí skôr ako cliffhanger na ďalšiu sériu, ktorá ani nemá byť. Scenáristi to mohli dáko ukončiť, takto to pôsobí, ako keby nevedeli ako z konope. KONIEC SPOILEROV. Dosť ale hejtu, poďme pochváliť herecké výkony, ktoré sú opäť skvelé, rovnako ako aj hudba. Tretia séria nebola výslovne zlá, len mala viacej vecí, ktoré mne osobne vadili. ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (1)

  • Předobrazem vraždy novináře, která se vyšetřuje v této řadě, byla vražda novináře Jána Kuciaka a jeho partnerky. (fabecc1222)

Reklama

Reklama