Reklama

Reklama

Charlie Carbone (Jerry O´Connell) a Louis Booker (Anthony Anderson) sú už roky najlepšími priateľmi. Každý z nich má však svoje vlastné problémy. Louis je bytostný optimista, ale zároveň smoliar k pohľadaniu. Charlie je naopak skeptik, ktorý sníva o zoznámení s príťažlivou ženou a bezstarostnom živote. Jeho sny sa mu však môžu veľmi ťažko splniť, pretože je nevlastným synom mafiánskeho bossa Sala Maggia (Christopher Walken), ktorý nemá oboch priateľov priveľmi v obľube.  Sal sa im i napriek tomu rozhodne dať  poslednú šancu a požiada ich, aby doručili do Austrálie 50 000 dolárov. Spočiatku to vyzerá tak, že sa na nich konečne usmialo šťastie. Lenže bundu, do ktorej si peniaze schovali, im vďaka ich hlúposti a nepozornosti ukradne miestny klokan. Najzábavnejší lov v dejinách Austrálie môže začať... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (114)

Flix 

všetky recenzie používateľa

Ubohá komedie, která kopíruje několik věcí najednou. Rádobyvtípky tlustého černocha zapůsobí na málokoho. Zasmát se dá leda tak klokanovi, který je celkem slušně zpracovaný. Zápletka sice není odfláknutá, ale propracovaná taky zrovna není. Nechybí tupý a sentimentální konec. Hlavní hrdina se samozřejmě zamiluje do hezké blondýny, před kterou se nejdřív ztrapní, pak ji sbalí, ta se na něho pozděj naštve, ale zase to dají dohromady. Pokud jste už viděli hodně komedií, tahle vám přijde jako dost podprůměrná... ()

Colour 

všetky recenzie používateľa

Dívať sa na počítačovú kenguru, ktorá ani z diaľky nevyzerá živo a hercov, ktorých som nikdy nevidela hrať v ničom normálnom (odmyslieť Transformers v prípade Andersona)? Už len z toho dýcha blbosť. Filmov, v ktorých sa snažia ľudí baviť prdením (koho už len zaujímajú prdiace ťavy?) som videla toľko, že z tohto mi bolo skôr zle než veselo. Fatamorgány nezasmiali, smola hlavných hrdinov tiež nie... To si radšej pozriem Blbý a blbší. ()

Reklama

hnkflknk 

všetky recenzie používateľa

Ach jo. Takovou nudu při filmu jsem snad zažila jen dvakrát třikrát za svou dráhu filmového konzumenta.Tohle je přesně ten typ filmu, kterej neni ani tak dobrej, aby se tomu dalo smát a ani tak hroznej, aby se tomu dalo smát (viz. Python 2). Nevydržela jsem se na to koukat déle jak půl hodiny. A to jsem se hodně držela..... ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Dvaja kamaráti Charlie Carbone a Louis Booker majú do Austrálie doručiť päťdesiat tisíc amerických dolárov. Pracujú pre mocného mafiánskeho bossa Sala. V Austrálli im však tento balík peňazí uradne klokan. Ujde im v ich bunde. Je jasné, že Salvatore Sal Maggio by len ťažko uveril tomuto príbehu. Musia za každú cenu chytiť klokana a vyzliesť ho z bundy. Je to poriadne bláznivý námet na celovečerný film. Prekvapivo to však celkom fungovalo. Pobavil som sa pri tom. Americko-austrálska klokania komédia. "Kangaroo Jack". *** ()

mafounkešu 

všetky recenzie používateľa

Jooo, myslel jsem si ze se trochu pobavim. nj ten klokan vypada komicky, ale pak jsem dopsel k tomu ze se nudim. Dva magori v pousti, bez nádechu, náapadu. "On mi ukradl miknu" "hm" "mám v ni ty prachy" "hm" "sakra bezime za nim". Domyslete si sami. Aspon neco v tom bylo, rekl bych ze jsem se timhle hodnocenim prekonal.. ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (3)

  • Když Charlie a Louis letí letadlem, narazí před přistáním do jakési zdi a zničí si tak velkou část levého křídla. Na dalším záběru je ale letadlo opět v pořádku. (Patrik256)
  • Producent Jerry Bruckheimer přidal po zhlédnutí Disneyho Sněžných psů, kteří mají podobnou zápletku, scénu, kde klokan Jack mluví. (HappySmile)

Reklama

Reklama