Reklama

Reklama

PopStory

(seriál)
  • Česko PopStory
Dokumentárny / Hudobný
Česko, (2016–2020), 9 h 20 min (Minutáž: 56 min)

Réžia:

Jakub Skalický

Hrajú:

Jiří Štědroň, Josef Laufer, Helena Vondráčková, Eva Pilarová, Karel Štědrý, Josef Zíma, Karel Gott, Jiří Černý, Vladimír Dvořák (a.z.), Waldemar Matuška (a.z.), Ljuba Hermanová (a.z.) (viac)
(ďalšie profesie)

Série(2) / Epizódy(10)

Obsahy(1)

V tomto viacdielnom programe Českej televízie sledujú jeho tvorcovia vývoj československej pop-music, jej zákonitosti a nečakané súvislosti. (RTVS)

Recenzie používateľa javlapippi k tomuto seriálu (2)

Série 1 (2016) (S01) 

Vynikajúci dokument, každá časť venovaná jednej téme týkajúcej sa popmjúzik, vždy prebratá od rokov päťdesiatych do súčasnosti, plno archívnych záberov a výpovedí aktívnych účastníkov, niekedy veľmi otvorene a s nadhľadom komentujúcich minulé pomery a udalosti. Sprievodný komentár miestami až príliš ironický, ale hádam nebudeme ľahký žáner brať vážne, že. ()

Série 2 (2020) (S02) 

Druhá séria rovnako kvalitná ako prvá, tvorcovia našli ďalšie témy a dostatok ochotných ľudí sa k nim vyjadriť. Obzvlášť výživné boli diely venované imidžu a politike. Celkom dosť záberov bolo natočených už pri výrobe prvej série, spovedaní sedia pred rovnakým pozadím a v rovnakom oblečení, prípadne niektorí stihli pomrieť. A preto, kým stihne pomrieť aj ten zvyšok, budem rád ak vzniknú prípadné ďalšie časti. ()

Reklama

Reklama