Reklama

Reklama

Divoké vlny 2

  • Slovensko Frajeri na vlnách 2 (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Mladý tučniak Cody Maverick dal zbohom ľadovým planinám domova a vydal sa na exotický ostrov Pin-Guí, aby sa pred davmi fanúšikov a objektívmi kamier zúčastnil surferského šampionátu. Bola z toho veľká sláva, Cody našiel sám seba a tiež kamarátov. Všetci sa teraz vracajú v novom dobrodružstve plnom vysokých divokých vĺn a surferskej zábavy. Cody, surfujúce kura, Joe a plavčíčka Lani sa dajú dokopy s partiou piatich radikálnych surfistov, ktorí sú na surfe skutoční machri a majstri, a ktorí vyhľadávajú vo vlnách len ten najväčší adrenalín. Táto veľká päťka vezme Codyho a kamošov na cestu na to najlegendárnejšie miesto na surfovanie na Zemi, do surferského raja, kde sú vlny naozaj divoké... (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (39)

Martin29 

všetky recenzie používateľa

Pokračování po 10 letech mohlo přijít s něčím novým bohužel nepřišlo zápletka je trapná sjíždějí vlnu s blesky cca 5 minut. Humoru oproti prvnímu dílu ubylo a, když už tam je tak se týká toho kuřete (to samé bylo i v jedničce, ale zatím co tam to bylo vtipné tady už se to opakuje). Všechny postavy z Hang 5 jsou úplně zbytečné ve stylu chytrý vydrák mluvící se škeblí,který má rád rybí mléko ,namyšlenec, namyšlenec dělající ze sebe moralistu pak jakýsi dredař a na závěr ženská co si hraje na drsňačku a chce vlastní seriál. Scény ve stylu jsem mistr světa hážu skálou a vypadám při tom cool jdou mimo mě a myslím,že ani děti to neocení. 40 procent ()

Oktavianus 

všetky recenzie používateľa

Tenhle film není ničím světoborným, spoustou fórků zůstává především animákem pro děti, ale rozhodně animákem netuctovým a podstatně zábavnějším i pro dospělejší publikum, než bývá v poslední době obvykle. Jistě, Zootropolis sice zůstane nejlepším animákem posledních let, ale navzdory klišé o potřebě přátelství oproti úspěchu a bla bla bla se na Divoké vlny 2 dobře kouká, děj rychle odsýpá, některé žertíky jsou hodně povedené (na svědomí je má hlavně trochu mimózní kuře Joe) a narážky třeba na Indiana Jonese při procházení chrámem plným pastí a nástrah vyloženě potěší. Vůbec špatný taky není nápad, který po tvůrci použili po úspěchu jedničky, tedy že se celý příběh tváří jako natáčení dokumentu o surfařích imaginárním filmovým štábem. Takže i když nemám rád animáky, v zásadě dávám palec nahoru. ()

Reklama

Blind307 

všetky recenzie používateľa

...videné v kine...mojimi očami tam zaznelo žalostne málo zaujímavého...keby tam nebolo pár milých vtípkov, tak to zveziem zo sveta...očami mojich detí: 3ročná sa žalostne nudila a takmer 5ročná kukne hádam hocičo (maniak na kukanie rozprávok) to zhodnila jednoducho: "mne sa to až tak nepáčilo..."...a to nemá latku postavenú vysoko...ešte im pustím jednotku, podľa hodnotenia lepšie...takuvidíme...apropo mňa mimoriadne najviac rušilo tie "spravodajské vstupy TV", to bola pohroma... ()

David.Darco 

všetky recenzie používateľa

Chcel som niečo easy na zaspatie, no toto bolo plytké jak kavova lyžička otočená naruby. Tak blbé že som až nezaspal. Moja záľuba v rozprávkach tu nefunguje ani na 5% Ale z nostalgie k prvému dielu ako celkom fajn nápadu a celkom peknej animácií aspoň 1*. Nikdy viac nechcem naraziť na takúto sračku. ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Najzbytočnejšie pokračovanie animáku, aké som kedy videl. Ten pocit, keď zistíte, že v kinách vidíte upútavku na animák, ktorý už jednotkou nezaujal, a poviete si prečo. Tvorcovia žiaľ tentokrát trafili úplne vedľa a mizerný scenár zaobalili síce do pekných animácií, ktoré ale ani náhodou nedokázali zdvihnúť laťku vyššie. Jednoducho ten námet je nudný a snáď sa už trojky nedočkáme. 40 % ()

Galéria (26)

Reklama

Reklama