Reklama

Reklama

Goliáš

(seriál)
  • USA Goliath (viac)
Trailer 1
USA, (2016–2021), 27 h 17 min (Minutáž: 38–65 min)

Hrajú:

Billy Bob Thornton, Tania Raymonde, William Hurt, Maria Bello, Olivia Thirlby, Sarah Wynter, Ever Carradine, Nina Arianda, Molly Parker, Damon Gupton (viac)
(ďalšie profesie)

Série(4) / Epizódy(32)

Obsahy(1)

Americký seriál přináší příběh Billyho McBridea (Billy Bob Thornton), někdejšího špičkového právníka, který v současnosti tráví většinu dne v barech, ale nechá se přesvědčit, aby se ujal případu, jenž byl odložen jako sebevražda. McBride se kauzou začne blíže zabývat, aby zjistil, že se dostal na stopu něčeho velkého, něčeho, co ho může postavit proti jeho bývalé právní firmě a co může ohrozit nejen jeho, ale i jeho nejbližší... (Necrotongue)

(viac)

Recenzie používateľa zahadum k tomuto seriálu (3)

Série 2 (2018) (S02) 

V niečom lepšie ako prvá séria, hlavne za ten temný koniec....a siedmy diel vyzerá ako by v ňom mal prsty Tarantino. Som zvedavý na tretiu sériu. Tento seriál je veľmi zaujímavý. ()

Série 3 (2019) (S03) 

Tretia séria značne slabšia ako predchádzajúce. Môže za to fakt, že to začne ako nejaký nepodarený Lynchov projekt ktorý si do seba namiešal Čínsku štvrť. Sú tu halucinácie, tajomné vrany, dokonca aj sovy nie sú tým či sa zdajú byť.....sucho, problémy s vodou, úplatky, vodohospodárske kšefty a pod... ()

Série 4 (2021) (S04) 

Zatiaľ posledná štvrtá séria sa vrátila na zem a bola naozaj špičková ! Miestami snové výjavy boli zase ako niečo od Lyncha ale dokonale pasovali do napätého súdneho procesu. To aká zákerná je BIG PHARMA si nemusíme pripomínať, stačí sa DNES rozhliadnuť okolo seba a hneď vidíme o čo jej ide aj v súvislosti s tzv. covid divadlom. 100 % ()

Reklama

Reklama