Reklama

Reklama

Mašina ljubvi

  • Rusko Машина любви (viac)

Obsahy(1)

Pavel (Pavel Ruminov) sa chce rozísť s priateľkou, lenže tá má na vec iný názor. Odmieta opustiť byt, v ktorom spoločne bývajú a trvá na tom, že ich príbeh sa ešte neskončil. (Arsenal83)

Recenzie (1)

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

To je tak, keď si nejaký ruský feťák o sebe myslí, že on je umelec a ten akože art vidí v stoporenom vtákovi v hube jednej alebo druhej Rusky, ale hlavne v tej jednej, ochotnej nazoomovať si všetky telesné otvory. Ale art to nie je ani vizuálom, lebo rok výroby 2016 ale vzhľadovo tak porno z osemdesiatok s tým rozdielom, že tam sa kundy neholili a neukazoval nám ro rejža zblízka, ako tu Ruminov, zjavne pomenovaný podľa látky, ktorej podlieha veľmi často. ()

Galéria (1)

Zaujímavosti (4)

  • Ruminov popísal, že mal vo svojom živote pocit, ako keby sa ocitol v dokumentárnom filme o Gone Girl (2014) Bena Afflecka, ale že jemu sa to na rozdiel od Afflecka naozaj stalo. (Arsenal83)
  • Ruminov vo filme uvádza, že jeho priateľka nijako nepripomínala Evu Green a že o Fellinim si myslela, že je to značka šampanského. Ruminov má pre týchto dvoch umelcov slabosť. (Arsenal83)

Reklama

Reklama