Reklama

Reklama

Epizódy(8)

Obsahy(1)

Osmidílná seriálová adaptace úspěšného stejnojmenného románu spisovatele Johna Greena se točí kolem dospívajícího chlapce Milese 'Válečka' Haltera (Charlie Plummer), který se ve snaze dospět k hlubšímu pochopení života přihlásí na internátní školu. Tam se zamiluje do Aljašky Youngové (Kristine Frosethová) a najde si partu věrných přátel. Po nečekané tragédii se však Miles a jeho nejbližší kamarádi snaží porozumět tomu, čím si museli projít. (HBO Europe)

(viac)

Recenzie používateľa Sany33 k tomuto seriálu (2)

Poslední slova slavných (2019) (E01) 

Nečítal som knihu a tak si dovolím hodnotiť seriál subjektívne. (Aj keď moja manželka ju čítala a dosť mi otvárala oči v rámci väzieb a vzťahov) Pilotný diel je celkom dobrý, človeka nenudí a stále sa niečo deje. Zoznamujeme sa s ústrednými postavami a vzťahmi medzi nimi. Zatiaľ je to teda pohoda. jediné čo ma štvalo bol kasting. Charlie Plummer je asi najnesympatickejší herec pod slnkom a moc sa mi do hlavnej úlohy nehodí. A Aljaška mala byť podľa knihy (čo mi prezradila žena) veľmi obdarená v oblasti hrudného koša, čo sa teda tiež moc nepodarilo. Ale uvidíme kam sa to posunie. 70% ()

Ať vědí, že jsem něco řekl (2019) (E02) 

Príbehu sa nedá povedať že by neodsýpal, vždy sa na plátne niečo deje. Dejový sequel s Generálom je celkom príjemný a dosť som mu fandil. Aljaška ma začína dosť znervózňovať a Macek ja stále nesympatickejší. Túto časť jasne zachránil Generál inak by šlo o veľmi priemerný diel. Zatiaľ sme sa zvratu nedočkali, tak uvidíme čo prinesie čas. 68% ()

Reklama

Reklama