Reklama

Reklama

Recenzie (5)

filip289 

všetky recenzie používateľa

Zdravím, prosím ignorujte komentáre tohto individua nadomnou. Vo všetko hľadá iba farbu pleti, politiku (liberalizmus) a podobné nedôležité pičoviny. Zlá, zlá Amerika, zlý multikulturalizmus a zlá trápna dnešná generácia. Za naších čias (!).... To je vlastne všetko o čom dookola točí. ()

Honza.Hlavac 

všetky recenzie používateľa

velké překvapeni v začátku tohodle seriálu . Líbí se mi tempo postavy herci a hlavně humor který je tak ideální k tématu ze sem zvědavý co bude dal zatím 9/10 ()

Reklama

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Miles Halter odchádza z Floridy na internátnu školu Culver Creek Academy v Alabame, kde spoznáva svojho nového spolubývajúceho Chipa Martina a jeho svojráznu kamarátku Alasku Youngovú...do ktorej sa pochopiteľne zamiluje na prvý pohľad, teda skôr dotyk. Feminizmus sa riešil v 56 sekunde seriálu, prvý černoch sa objavil v 1 minúte a 37 sekunde, šikana sa spomenula v 2 minúte a 45 sekunde a užívanie droh v 4 minúte 53 sekunde. Niežeby som to stopoval, ale tak nejako to bolo. Výstup Alasky pri tom, ako akože obsluhu na čerpacej stanici hravo presvedčí vďaka tomu, že pôsobí veľmi vzdelane, že je staršia a kúpi si pivko hned na začiatku predznamenal akej vekovej a intelektuálne nezrelej generácii seriál bude určený a v podstate ľutujem, že som ho začal pozerať, pretože čo raz začnem pozerať to zvyknem dokončiť a toto bude zrejme ešte väčšie trápenie ako seriál Nad ránom z produkcie Netflixu. Evidentne HBO aj Netflix točia rovnaké podobné liberálne blbosti a teenageri beztak radšej pozerajú seriál Dark. Tí vyspelejší.. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Podľa pilotu si ešte nedokážem seriál zaradiť medzi obľúbené či neobľúbené, zatiaľ ide skôr o vlažnejšie prijatie. Dôvodom sú postavy, ktoré na prvý pohľad nie sú extra sympatické a mudrujú... ako každý gymnazista v ich veku, len si toho evidentne viac pamätajú naspamäť z kníh. Uvidíme teda ďalej, potenciál tu cítiť, najmä prostredie láka sledovať vývoj v tejto letnej škole ďalej. ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nečítal som knihu a tak si dovolím hodnotiť seriál subjektívne. (Aj keď moja manželka ju čítala a dosť mi otvárala oči v rámci väzieb a vzťahov) Pilotný diel je celkom dobrý, človeka nenudí a stále sa niečo deje. Zoznamujeme sa s ústrednými postavami a vzťahmi medzi nimi. Zatiaľ je to teda pohoda. jediné čo ma štvalo bol kasting. Charlie Plummer je asi najnesympatickejší herec pod slnkom a moc sa mi do hlavnej úlohy nehodí. A Aljaška mala byť podľa knihy (čo mi prezradila žena) veľmi obdarená v oblasti hrudného koša, čo sa teda tiež moc nepodarilo. Ale uvidíme kam sa to posunie. 70% ()

Galéria (29)

Reklama

Reklama