Reklama

Reklama

Táborníci z Kikiwaka

(seriál)
  • USA Bunk'd (viac)
Komédia / Rodinný
USA, (2015–2023), 62 h 45 min (Minutáž: 21–26 min)

Tvorcovia:

Pamela Eells

Hrajú:

Peyton List, Karan Brar, Skai Jackson, Miranda May, Mary Scheer, Cameron Boyce, Chandler Massey, Myko Olivier, Andrew Caldwell, Amarr M. Wooten, Spencer List (viac)
(ďalšie profesie)

Série(7) / Epizódy(159)

Obsahy(1)

Emma, Ravi a Zuri (známí ze seriálu Jessie) opouštějí New York a míří do Main, aby se připojili k Táborníkům z Kikiwaka. Tábor Kikiwaka dostal své jméno po tajemném legendárním tvorovi, který žije v tamním lese. Je to také místo, kde se jejich rodiče jako teenageři seznámili. (Disney Channel)

Recenzie (4)

Benoit 

všetky recenzie používateľa

Není to žádný odvar, ale abych byl upřímný, já se u toho docela bavím. Doma říkám, že na to chce koukat moje dcera, abych se mohl na to dívat. ()

vrch07256732 

všetky recenzie používateľa

Ja by som to zas tak nezhadzoval - nasim 10 rocny deckam sa to paci a rehocu sa na tom ako kone. Ale pravda je ze je to dalsi z rady serialov zalozany akoze na cool hlaskach. ()

Reklama

Melios 

všetky recenzie používateľa

Ak mám byť úprimný sequel k seriálu Jessie menom Kikiwaka som nikdy nemal rád. Jessie som ako menší zbožňoval ,ale toto ma vôbec nezaujalo. Pokiaľ chceli tvorcovia urobiť niečo podobné mali to zahrnúť do originálného seriálu a nie z toho spraviť spin-off. Udeľujem 2* len za nostalgiu ,ktorú prežívam ,keď vidím Careona Boyceho ,RIP 😢 ()

Galéria (265)

Reklama

Reklama