Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Riggs svedčí na súde ohľadom podmienečného prepustenia jeho kamaráta z detstva, Jakea, a pomôže mu tak dostať sa z väzenia. Čoskoro ale začína mať pochybnosti, či urobil dobre. Jake sa s ním totiž okamžite rozlúči, keď sa pred väznicou objaví jeho nový priateľ Kenny. Navyše je vzápätí Kenny nájdený zavraždený a čísla, ktoré má napísané na ruke, vedú k Jakeovej priateľke Molly Hendricksovej... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (3)

Luk Skywalker 

všetky recenzie používateľa

Jediný díl a stačí mi na zhodnocení seriálu, který sledovat nebudu. Těží jen ze slavného jména, filmy naprosto stačí, nějaké rozvijení příběhu hlavních postav je o ničem. I když to byl jediný oživující prvek standardní kriminálky. Herci mi k postavám, kde mám zafixovaného Mela a Dannyho, nesedí. Navíc Riggs není ani trochu šáhlý (aspoň v této epizodě se chová normálně) a zdejší Roger tomu to správňáctví (zde s marihuanou) vůbec nevěřím. Nechápu zdejší vysoké hodnocení. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Standardna epizoda. Akurat ma zacina dost otravovat linia z minulosti s Riggsovym otcom. Ked uz konecne vyriesili jeho problemy s mrtvou zenou, tak sa teraz budu srat s jeho mrtvym otcom. To je fakt na hovno. ()

Reklama

Galéria (15)

Reklama

Reklama