Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Užívajte si nerestí, „Alibi na mieru" to za vás vyžehlia. „Alibi na mieru" je kancelária, ktorá vymyslí a poskytne alibi na čokoľvek, čo chcete. Chcete ísť na futbal namiesto večere s príbuznými? Uliať sa z práce? Máte aféru? Ste neverný? Alebo chcete mať chvíľu pokoj od všetkého? Hrdinovia z komédie Alibi na mieru všetko perfektne zariadia a nikto o ničom netuší. Ale pozor! Veci sa niekedy vedia poriadne zamotať. Greg, hlavný hrdina filmu a všetkých možných alibi, samotný boh našich nerestí a tajomstiev, sa zamiluje a samozrejme bezhlavo. Veď jeho priateľka je krásna, sympatická, vo všetkých smeroch úžasná a tiež ho miluje. No neznáša, keď niekto klame, a tak Greg radšej tají, čo vlastne robí a čomu sa jeho agentúra venuje. To je ale iba začiatok. Keď sa ide zoznámiť s rodičmi svojej životnej lásky, zistí, že jej otca veľmi dobre pozná. Práve mu totiž pripravil nepriestrelné krytie na víkendové zálety. Lavína šialených udalostí, problémov a zvratov na seba nenechá dlho čakať. A akonáhle jedna nepríjemná situácia skončí, už je tu druhá.. a tretia.. a štvrtá... Alibi na mieru je komédia, ktorá vás naučí hovoriť pravdu alebo si zabezpečiť poriadne alibi. (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (6)

Trailer 1

Recenzie (266)

cingi.t 

všetky recenzie používateľa

Už dlho som sa takto spontánne nezasmiala. Po (K)lamačovi sŕdc som dúfala v niečo super a dostavilo sa to. Originálny nápad a skvelý scenár. Niekedy to má také gýčové romantické tendencie, ale čo v živote nemá? Za 90 minút dokázali spraviť paródiu na toľko známych filmov, že som len žasla. Thor, Star Wars, X-men, všetko, čo mám rád alebo, čo všetko sa môže pokaziť aj napriek dokonalému plánovaniu a rokom praxe. 5* ()

Jaro.Krafcik 

všetky recenzie používateľa

Znova súvislosti so SW sa mi dosť páčili a film sa mi celkom pozdával. Ale ako celok mi to veľmi humorné neprišlo. Áno pár scénok možno. Ale sú aj lepšie kómedie z francuzskej kinematografie a tak dávam menšie hodnotenie. Alibom sa ale nevyhnite a pozrite si ich. Každého názor na tento film bude zaujimavý 3* ()

Reklama

Sany33 

všetky recenzie používateľa

Philippe Lacheau a jeho partia francúzskych komikov si strihli opäť jednu z ich povestných komédií. Ide opäť o absolútnu blbinku, ktorou zabijete jeden maximálne dva večery ak sa donútite si to pozrieť znova. humor aj scény sú vtipné ale keby som film pozeral znova nemá ma moc čím prekvapiť a nedostane sa ku mne potrebná emócia ktorú by som potreboval. Podobné pocity som mal aj pri predchádzajúcom filme ktorý som s touto partiou pozeral a je pravda že som sa dobre pobavil ale keď som film dopozeral nezanechalo to vo mne žiaden pocit toho že sa oplatí film pozrieť si znova. Moje pozitívne pocity zdvíha Elodie Fontan , ktorá je vážne nádherná herečka a jej prítomnosť dodáva filmu potrebný sexappeal. Bez nej by to bola vážne iba pánska jazda. Na základe týchto pocitov musím zhodnotiť že sa jedná o priemernú komédiu a pre to musím dať aj priemerné hodnotenie. 45% ()

herr_carter 

všetky recenzie používateľa

Příjemný úsměv a občasné vyprsknutí mě doprovázelo prakticky celým tímhle filmem. Francouzi umí natočit tyto ztřeštěné komedie, i komedie s vážnějším podtextem (jako tomu bylo například ve filmu Co jsme komu udělali, kde si tvůrci s bravurou dokázali poradit s citlivým tématem rasové nesnášenlivosti). Ze zmiňovaného filmu se zde v jedné z hlavní rolí objevuje kráska Elodie Fontan, která je bezesporu obsazovaná především díky svojí andělské tvářičce, ale navíc umí sehrát vypjaté emotivní chvilky, vážné chvíle a dokáže se s přehledem proměnit i v hysterickou fúrii. Kdo mě ovšem v téhle taškařici bavil nejvíc, byla "indická" """"zpěvačka"""""", nevkusně přematlaná, přeoperovaná a tupá jak sáňky a v závěru u titulků u jejího singlu jsem seriózně brečel smíchy - "nevadí mi chodit s pošťákem, ale Ronaldo by taky nebyl špatný".....................moje hodnocení = 7,5 z 10. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Dobrá francouzská komedie, která dovede zaujmout příběhem, jenž není vyloženě originální, ale není špatně pojatý, ale dovede zaujmout i jednotlivými gagy, kdy někdy překvapí, jak je to celkem drsné a jak je zde použita i groteska, i když nikoli klasického, ale moderního ražení. Humor zde funguje dobře, romance je ke konci trochu nezajímavá. ()

Galéria (18)

Zaujímavosti (18)

  • Približne v 49. minúte sedí hlavná postava v hotelovom bare na pláži. Možno si všimnúť, že telefón je položený na stole. No v nasledujúcom zábere príde SMS-ka, pričom telefón zo stola zmizne a hlavná postava ho vyberá z vrecka nohavíc. (Johnny.ARN)
  • Ve filmu je vtipně ztvárněn souboj se světelnými meči v karavanu, známý z filmové série Star Wars. (Yoshimitsu)

Reklama

Reklama