Reklama

Reklama

Oklamaný

  • Slovensko Podvedený (viac)
Trailer 1
USA, 2017, 93 min (Alternatívna 90 min)

Dusno, že sa dá krájať. Tak možno najlepšie charakterizovať atmosféru v izolovanej dievčenskej internátnej škole, kde sa znenazdajky objaví muž. Jediný široko ďaleko. Za múrmi izolovanej dievčenskej školy zúri americká občianska vojna, ale jej študentky a učitelky sa prebiehajúci konflikt snažia nebrať na vedomie až kým niekto nezaklope na dvere. Ťažko zraneného nepriateľského dôstojníka Johna McBurneyho (Colin Farrell) sa ujmú v akte kresťanského milosrdenstva, aby ho, hneď ako sa trochu postaví na nohy, vydali "svojim" vojakom ako vojnového zajatca. Lenže John si postupne omotá okolo prsta nielen mladučké študentky na čele s krásnou Aliciou (Elle Fanning), ale aj starú dievku učiteľku Edwin (Kirsten Dunst) a predovšetkým riaditeľku školy (Nicole Kidman). U všetkých sa vďaka nemu prebúdzajú emócie, ktoré ešte nikdy alebo už dlho nezažili. John si však neuvedomuje, že sa ocitol uprostred bojiska, ktoré je oveľa strašidelnejšie a ničivejšie než vojna prebiehajúca za múrmi školy. (CinemArt SK)

(viac)

Videá (9)

Trailer 2
Trailer 2
D: angličtina T: čeština
02:25
Trailer 1
Trailer 1
D: angličtina T: čeština
01:45

Súvisiace novinky

Colin Farrell v nové gangsterce od Ritchieho

Colin Farrell v nové gangsterce od Ritchieho

01.12.2018

Herec Colin Farrell, který se v posledních letech objevil v impozantním sledu filmů jako Vdovy, Oklamaný, Zabití posvátného jelena nebo Humr, se čerstvě připojil k obsazení chystané gangsterky Toff… (viac)

70. ročník MFF Cannes

70. ročník MFF Cannes

28.05.2017

Jubilejní 70. ročník mezinárodního filmového festivalu v Cannes byl završen vyhlášením nositelů prestižních ocenění v neděli 28.5. Na festivalovém plakátu je letos vyobrazena herečka Claudia… (viac)

Reklama

Reklama