Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Boxera Monroea Hutchensa odsúdili za vraždu na doživotie. Za posledných desať rokov nenašiel vo väznici premožiteľa, ale teraz sa nad jeho pozíciou neporaziteľného šampióna zmráka, pretože sem prichádza odsúdený majster v ťažkej váhe James „Iceman" Chambers. Je jasné, že pre dvoch šampiónov je väznica príliš malým miestom, pretože ani jeden z nich neznesie, aby bol niekto lepší ako on. A tak je jasné, že skôr či neskôr medzi nimi príde k rozhodujúcemu zápasu. Obaja súperi sú presvedčení, že toho druhého porazia. V ilegálnom zápase pôjde, skrátka, o všetko. O peniaze, povesť, budúcnosť aj o život... (TV JOJ)

(viac)

Zaujímavosti (7)

  • Názov sa zobrazí na obrazovke štyrikrát v priebehu celého filmu. (m.a.t.o.)
  • Snipes sa pripravoval na svoju úlohu s trénerom boxu Emanuelom Stewardom, ktorý v minulosti trénoval Thomasa Hearnsa a Lennoxa Lewisa. (m.a.t.o.)
  • Natáčanie prebiehalo v dvoch skutočných väzniciach v Nevade. (m.a.t.o.)
  • Wesley Snipes (Monroe Hutchen) přistoupil na požadavek studia Miramax a svoji roli charakterního boxera pojal tak, aby byla divákům sympatičtější. (Conspi)
  • Ving Rhames (George 'Iceman' Chambers) strávil dva roky přípravou na film pojednávajícím o boxerské legendě, v němž se nakonec neobjevil. Scénář filmu Neporazitelný se mu po předložení natolik zalíbil, že nabídku přijal a svůj kondiční trénink uzpůsobil nové roli. (Conspi)
  • Wesley Snipes nosí černý pás v karate, na tento film přesto trénoval 6 týdnů box. (MiCM)

Reklama

Reklama