Reklama

Reklama

Epizódy(3)

Obsahy(1)

Akú cenu musí zaplatiť detektív vyšetrujúci prípad vraždy prominentného sudcu, ktorý spáchala jeho dcéra? Trojdielny psychologický seriál, v ktorom divák síce pozná vraha už od začiatku, ale až do konca je v napätí, pretože postupne odkrýva okolnosti a dôvody, ktoré ovplyvnia životy hneď niekoľkých postáv. Dvadsaťročná Lily pribehne v šoku uprostred noci do bytu svojho otca, policajného vyšetrovateľa Richarda, kde mu oznámi, že v sebaobrane zabila svojho milenca. Potom, čo Richard zistí, že zavraždeným je prominentný sudca Kowalský, rozhodne sa dcéru kryť. Zahladí stopy a telo zakope. Keď Kowalského zostatky nájdu, je vyšetrovanie pridelené kriminalistickému tímu, ktorý vedie práve Richard. V priebehu vyšetrovania zisťuje, že postupne získavané dôkazy, sú v rozpore s verziou jeho dcéry. (RTVS)

(viac)

Recenzie používateľa Autogram k tomuto seriálu (3)

Episode 1 (2017) (E01) 

Vetchý najskôr ako čistič a vzápätí ako drsný, iba trochu námesačný vyšetrovateľ. Pohľad na zločin z niekoľkých strán súčasne vyzerá zatiaľ zaujimavo. Len to tempo. Ale občasné dlhšie sekvencie zatiaľ zvládam a som veľmi zvedavý na ďalšie súvislosti prípadu, ktorý vyzeral na začiatku tak jednoducho. –––– To je pošťák, a už odchází. Máte, co jste chtěl, a už musíte jít. ()

Episode 2 (2017) (E02) 

Tu jednoznačne vidno, že oveľa ťažšie ako vyšetrovať prípad, je mariť vyšetrovanie. Koľko to vyžaduje úsila, šikovnosti a predvídania a zatiaľ to stále vychádza. Niektoré pasáže trochu nudili, niektoré melodramatické boli zbytočné. Ale hudba je stále zaujímavejšia, temná a dunivá v pozadí. Hlavne v sluchátkach, bez nich je kvôli nej ťažšie zrozumiteľné hovorené slovo. Zdá sa mi, že nasledujúci, posledný diel bude dosť krátky na poriadne zavŕšenie tej zmesi osobnej tragédie, malej miestnej mafie, ruskej väčšej mafie a tej najväčšej, teda politiky. –––– Někdy nevím, jestli se na mně díváš jako otec nebo jako vyšetřovatel. –––– Kup za ty prachy něco Monice. Ať z tebe vyšuká všechen ten stres. ()

Episode 3 (2017) (E03) 

Dokonalý zločin a dokonalá manipulácia s dôkazmi je dokonaná a bol to v tých troch dieloch celkom pekný adrenalín. Obzvlášť na konci, keď to, ako vždy, zlyháva na ľudskom faktore. Nečistí podnikatelia, nečistí policajti a nečisté deti, všetko ako obraz dnešnej doby. –––– Věděl jste, že světlo z některých hvězd k nám putuje dva tisíce let? Vidíte jen minulost. Stejně jako já, nemám žádnou budoucnost. ()

Súvisiace novinky

25. Český lev - výsledky

25. Český lev - výsledky

10.03.2018

Předáváním výročních 25. Českých lvů provázela slovenská moderátorka Adéla Vinczeová. O hudební složku večera se postarala nominovaná muzikantka Vladivojna La Chia. Večer také narážel na současnou… (viac)

Reklama

Reklama