Reklama

Reklama

Môj sused zabijak 2

  • Česko Můj soused zabiják 2 (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

V pokračovaní populárnej krimikomédie si bývalý nájomný zabijak Jimmy "Tulipán" Tudeski (Bruce Willis) užíva pokojný  život v Mexiku, nekonečne vzdialený od svojej predchádzajúcej rušnej existencie. Domáckemu leňošeniu a manželke Jill (Amanda Peetová) sa môže bez obáv venovať len preto, že ho pred štyrmi rokmi oficiálne vyhlásili za mŕtveho vďaka kamarátovi, zubárovi Nicholasovi "Ozovi" Oseranskymu (Matthew Perry). Ten sa však jedného dňa nečakane objaví pri Jimmyho dverách, aby ukončil jeho pohodu. Ozovu manželku Cynthii (Natasha Henstridgeová) totiž uniesla mafia, ako pomstu za nevybavené účty z minulosti - krstný otec Laszlo Gogolak (Kevin Pollak) Jimmymu nikdy nezabudol, že pripravil o život jeho syna. Jimmy "Tulipán" Tudeski, zabijak na odpočinku, našťastie nestratil nič zo svojich mimoriadnych schopností a jeho reflexy zabijaka vyvažujú komickú neohrabanosť Oza. (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (292)

Mikino00 

všetky recenzie používateľa

Co to bylo? Z Willise udělali zženštilého hlupáka, příběh byl familiárně stupidní, kde se jednotlivé postavy překonávaly v tuposti a přitroublosti. Herečky alespoň neztratily nic ze své krásy, to ale nemůže zastavit neuvěřitelně prudký sešup po jedničce, zde není totiž nic co by zaujalo, ani příběh, ani scénář, či nějaký vtip nebo sympatická postava. ()

Janega 

všetky recenzie používateľa

Ten film som nedokázal dopozerať ani dokonca. Oproti ako-takej jednotke, je toto totálna hovadina. "Vtipné" scénky nie sú vtipné, ale úbohé a človek sa cíti miestami trápne. Inokedy vynikajúci Matthew Perry trápne šaškuje už v úvodnej scéne a Willis v zástere no comment. Film som videl asi polhodinu (viac som nezvládol), ale pochybujem, že by sa to postupne zlepšilo. ()

Reklama

klerik 

všetky recenzie používateľa

Už jednotka bola ľahučká ako pierko a dvojka plynie tiež pozvolna a nelogicky. Priznám sa, bavil som sa, ale viem, že od poriadneho filmu to má ďaleko. Perry je biedny, Willis je sympatický, a hrá tú istú úlohu ako v Priateľoch, Natasha je krásna a mafiánsky boss je najväčší frajer. Kopec klišé a "zakopávacích" akoževtipov filmu uberá tretiu*... ()

Jazzzz 

všetky recenzie používateľa

Dokud se z tohoto filmu nevyklubala zmateně překombinovaná směsice pokusů o vtip tak jsem se celkem bavil. Tři hvězdičky jsou tedy za první polovinu filmu, za druhou půlku bych asi uvažoval o hodnocení mnohem nižším. edit: Včera jsem se na tento film díval znovu a můj dojem se vůbec nezměnil... :-) ()

vander19 

všetky recenzie používateľa

Klasický syndróm takmer všetkých filmov, ktoré nadväzujú na na predchádzajúci, v celku kvalitný snímok. M. Perry znovu opakuje to čo ho spravilo hviezdou. Klasické jeho gestá, pohyby, mimika z tváre. V jedničke sa dalo v pohode zvládnuť, ale to čo ho v seriály Priatelia preslávilo ho v tomto filme odpísalo. Už to nemalo taký cveng. Bruce Willis ma naopak oveľa viac dokázal pobaviť, hlavne scénka so sliepkami nemala chybu. Príbeh je ako obohraná platňa. Všetci vieme, ako to skončí. 3* zrejme zato, že som nemal náladu na žiadny vážny film. ()

Galéria (81)

Zaujímavosti (14)

  • Film produkovala i společnost Bruce Willise (Jimmy Tudeski) Cheyenne Enterprises. (imro)
  • Při natáčení scény, v níž se Oz (Matthew Perry) probudí v posteli s Jimmym (Bruce Willis), byl Willis pod dekou nahý. Matthew Perry nevěděl proč a prý se bál zeptat. (Cheeker)

Reklama

Reklama