Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tanečnice Ruby (Keenan Kampa), studující na Manhattanské konzervatoři umění, potkává mladého britského houslistu Johnieho (Nicholas Galitzine), který si vydělává hraním na stanici metra. Oba mají své touhy a současně problémy, kterým musí čelit. Pokusí se je zdolat společně. (Roman Albach)

Videá (4)

Trailer 1

Recenzie (18)

PavelVanekArt 

všetky recenzie používateľa

Jo, moc se mi to líbilo. Mám rád jakoukoliv hudbu, jakejkoliv druh tance. Tohle si od začátku na nic nehraje, jak tomu naopak je třeba u série Step Up. Hloupoučký příběh vyvažuje obrovskou měrou hodně dobrý a střízlivý tanec a velkou dávkou i hudebně, kdy prim hraje viola. Perfektní viola, nutno dodat. Herci nejsou herci, jsou to muzikanti a tanečníci, tudíž to tak i vypadá a to je dobře. Finální dance/music show byla příjemně komorní, nabitá a efektivně nastříhaná. Rozhodla o páté hvězdě. 5* a.k.a 95% ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Filmy s tanečno-hudobnou tematikou si rád pozriem. V tomto ma potešilo ústredné splynutie huslí a tanca, predovšetkým umelecky precíteným baletom, na ktorý mám slabosť. Horšie to už bolo s tou modernou tanečnou zložkou, čo je viacmenej úplne mimo môjho vkusu. Čo sa týka dejovej línie, tak to v podstate nebolo nič extra, keďže tá šablóna to až príliš celé ovládala. No a tie battle v metre a na charitatívnom večierku mi prišli nehorázne teatrálne, ale tak to by zas nebola až taká tragédia. Ešteže balet v kombinácii s huslami to udržali nad hranicou priemeru. ()

Reklama

Roman Albach 

všetky recenzie používateľa

Nádherný film s úchvatnou hudbou a tanečními čísly! Okouzlující Nicholas Galitzine a Keenan Kampa v hlavních rolích rozehrávají milostný příběh, který se ale tak trochu odehrává na pozadí houslového smyčce a baletních špiček.. Finální spojení houslí, hip hopu a baletu bylo dechberoucí. Krásný zážitek. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Taková celkem romantická - naštěstí ne tolik romantická - taneční klasika, která ale díky tomu, že ONA je sice tanečnice, ale ON je houslista, získává trochu nový náboj. Právě to propojení houslí a tance je zde docela dobře zachyceno, je to moderní, je to živé a zajímavé i pro ty, kteří houslím normálně moc neholdují. ()

sniper18 

všetky recenzie používateľa

Nie som veľký priaznivec hudobných filmov, väčšinu úplne vynechávam a tých pár, ktoré som ku mne dostanú ma tiež málokedy oslnia, ale High strung som skúsil dať šancu, predsa len kombinácia baletu a huslí mi príde celkom zaujímavá a nakoniec môžem len chváliť. Dejovo je to tá najbežnejšia klasika, dvaja mladí ľudia z rôznych vrstiev sa cez množstvo prekážok vďaka láske k hudbe postupne zbližujú, ale celé je to nadmieru svižné, pričom aj tých pár relatívne zbytočných odbočiek, ako krádež huslí, problémy so zelenou kartou a podobne, čo pre film malo vlastne len zanedbateľný význam tomu vôbec neškodí a pozerá sa na to veľmi dobre. A môže za to hlavne skvelá atmosféra, ktorá ma vtiahla a celé to hudobné prostredie. Vidno, že toto nie je žiadna bežná komercia, ale na filme sa podieľali skutoční odborníci, ktorí sa tomu rozumia a nechali možnosť vyniknúť talentu všetkých zúčastnených. A že tu tých talentovaných ľudí teda je. Obsadenie je teda očakávane pomerne neznáme, známejší sú jedine učitelia Jane Seymour a Paul Freeman, ktorí ma ale vo svojich úlohách bavili, ale zvyšok je už tvorení talentmi z rôznych hudobných oblastí, ktorí sú navyše aj sympaťáci. A spoločne tu predvedú množstvo hudobných čísel, ktoré sú skvelé a veľmi dobre kombinované, takže som si vychutnával husle, balet, ale dokonca aj tie moderné tance z ulice, ktoré inak moc nemusím. Režijne to síce za bežnou kino úrovňou trochu zaostáva, rozpočet určite nebol až taký vysoký, ale s tým nemám ani najmenší problém, aj tak to vyzerá pomerne dobre a viditeľne išlo hlavne o to, aby sa tu mohol predviesť dostatok talentovaných ľudí, čo sa aj podarilo. Takže aj ako nefanúšik žánru musím High strung veľmi pochváliť, určite som to nevidel posledný krát. 78% ()

Galéria (36)

Reklama

Reklama