Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Burnhamová se vydá za Bookem na místo, kde se v minulosti stýkali jako kurýři. (SkyShowtime)

Recenzie (7)

kubas369 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

5/10. Každou minutou může umřít milion bytostí ale máme čas hrát poker. Ok, proč ne? Ale mohlo by se to natočit alespoň trochu napinavě né? Žádné napětí, žádné překvapení jen další vesmírný bar. ()

tomik99 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Určitě je to lepší než předchozí díly. Už u toho člověk tolik nezívá, nekouká na hodinky apod. Ale stále je co zlepšovat, stále je co napravovat. Je to zatím slabý odvar a co si budeme říkat. Neviditelný nepřítel Anomálie není kdovíjak silnou zápletkou na deset epizod. ()

Martinius 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

takze sa po epizode s patricnou davkou emocionalno-psychologickych vylevov a nudy v dosledku beznapaditeho a predvidatelneho deja dozvedame, ze giganticka anomalia je v podstate intergalakticky vysavac. po uskriekanom decku, ktore v 3. serii svojim vreskom sposobilo rozpad dilitia v celej galaxii, takato pointa len dokonale zapada do kabinetu absurdnosti predmetneho serialu. PS: vo woke filmoch ci serialoch v subojoch zasadne z nejakeho magickeho dovodu nedokazu vyhrat muzi nad zenami. zjavne su zeny muzom vyrazne fyzicky nadradene - ako aj tu dokazuje teta v zltom tricku, myslim, ze sa vola owosna kunda, ci tak nejak (v kazdom pripade jeden z tunajsich dlhodobo nezaujimavych a generickych charakterov). ()

Galéria (19)

Reklama

Reklama